Το πανό-ΠΡΟΚΛΗΣΗ έξω από το σπίτι του Μπουφόν!

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν προσπαθεί να ξεχάσει τον τελικό του Champions League με την Ρεάλ όμως κάποιοι δεν τον... αφήνουν. Δείτε το πανό που κρέμασαν έξω από το σπίτι του (PHOTO)!

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon stands during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon stands during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Έχουν περάσει πάνω από δύο εβδομάδες από τον τελικό της 3ης Ιουνίου στο Κάρντιφ που βρήκε την Γιουβέντους να γνωρίζει την 7η ήττα της σε εννέα τελικούς Champions League που έχει πάρει μέρος στην ιστορία της και τον Μπουφόν να αποχωρεί χαμένος για τρίτη φορά σε ισάριθμες προσπάθειες και κάποιοι δεν το έχουν ξεχάσει.

Ο 39χρονος πορτιέρε της "βέκια σινιόρα" και της εθνικής Ιταλίας θέλει προφανώς να αφήσει πίσω του το βαρύ 1-4 από την Ρεάλ στο "Millennium Stadium" και να επικεντρωθεί στη νέα σεζόν που ίσως να είναι η τελευταία στην τεράστια καριέρα του, ωστόσο υπάρχουν φίλαθλοι που δεν συμπαθούν την "Γιούβε" και φροντίζουν να τον πικάρουν ακόμα και τώρα!

Απόδειξη το πανό που κρεμάστηκε έξω από την οικία του Μπουφόν στην Τοσκάνη τα μεσάνυχτα της Κυριακής και το οποίο έγραφε "Gracias Real Madrid" ("Ευχαριστούμε Ρεάλ Μαδρίτης"). Κίνηση... unfair και μάλιστα σε μέγιστο βαθμό!

Το πανό-ΠΡΟΚΛΗΣΗ έξω από το σπίτι του Μπουφόν!

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

News 24/7

24MEDIA NETWORK