Το συγκινητικό "αντίο" του Τζάτζα στον Μοράτα

Ο Σιμόνε Τζάτζα μ' ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram, αποχαιρέτησε τον συμπαίκτη του στη Γιουβέντους, Άλβαρο Μοράτα που επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το συγκινητικό "αντίο" του Τζάτζα στον Μοράτα

Το βράδυ της Δευτέρας (27/06) η Ιταλία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ισπανία για τη φάση των "16" του Euro. Κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι πιθανό να... συνυπάρξουν στον αγωνιστικό χώρο δύο πολύ καλοί φίλοι, ο Άλβαρο Μοράτα κι ο Σιμόνε Τζάτζα. Μπορεί στη Γιουβέντους να ανταγωνίζονταν για μία θέση στην επίθεση, όμως στη ζωή ήταν "αχώριστοι".

Μάλιστα, όπως αποδεικνύεται η αποχώρηση του Μοράτα κι η επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, πόνεσε πολύ τον Ιταλό άσο, ο οποίος μ' ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram αποχαιρέτησε το φίλο του.

"Η δουλειά μας είναι ως εξής: Άνθρωποι φεύγουν κι έρχονται. Στη ζωή μου, υπάρχουν λίγοι άνθρωποι που θέλω να μείνουν μαζί μου για πάντα, κι εσύ είσαι ένας απ' αυτούς. Κάποιους ανθρώπους πρέπει να τους μάθεις. Με κάποιους άλλους δημιουργείς πραγματικές και χρόνιες φιλίες. Μ' εσένα Άλβαρο είναι κάπως έτσι: Συμπαίκτης στον αγωνιστικό χώρο και τη ζωή. Το να συναγωνιζόμαστε για μία θέση στην ενδεκάδα μάς έκανε αδέρφια. Γι' αυτό το λόγο, παρότι έχω πει πολλά αντίο, αυτό είναι το δυσκολότερο. Σου εύχομαι τα καλύτερα, Άλβαρο. Επειδή τα αξίζεις...", ήταν τα λόγια του.

Δείτε το ποστ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πήρε πίσω τον Μοράτα η Ρεάλ Μαδρίτης

News 24/7

24MEDIA NETWORK