Το τελευταίο "αντίο" του Μπουφόν θα σε κάνει να δακρύσεις...

Η τελευταία ημέρα του Τζιανλουίτζι Μπουφόν ήταν η πιο δύσκολη απ' όλες όσες, πάνω-κάτω 6.200, πέρασε από το καλοκαίρι του 2001 ως και σήμερα.

Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018. Ημερομηνία ορόσημο για την καριέρα του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ημερομηνία που θα χαράξει μια για πάντα το κορμί του.

Ο Ιταλός γκολκίπερ είχε το χρόνο να συνειδητοποιήσει πως ο τεράστιος αυτός κύκλος κλείνει εφέτος. Είχε χρόνο να βρει τη νέα ομάδα του (Παρί Σεν Ζερμέν). Πάντα όμως η στιγμή του αποχαιρετισμού είναι δύσκολη. Σκληρή, αδυσώπητη.

Το καταλαβαίνεις στις λέξεις που επέλεξε να χρησιμοποιήσει γράφοντας για τελευταία φορά ως Γιουβεντίνος. Ξέρεις ότι αν ήταν χειρόγραφο θα είχε πάνω μια κηλίδα από το δάκρυ του! Στα χρόνια της τεχνολογίας αυτό γίνεται μέσω υπολογιστή ή smartphone.

Το ίδιο είναι όμως, το ίδιο δυνατό συναίσθημα πηγάζει από τις γραμμές της ανάρτησης στο twitter:

 

"17 χρόνια με τ' ασπρόμαυρα που τελειώνουν επίσημα σήμερα. 17 χρόνια με φίλους, συντρόφους, δάκρυα, νίκες, ήττες, τρόπαια, κουβέντες, τσακωμούς, απογοητεύσεις, ευτυχία και πολλά, πολλά συναισθήματα. Δεν θα ξεχάσω τίποτα. Θα τα κουβαλώ για πάντα μαζί μου", διαβάζεις κι ένα δάκρυ φεύγει από το μάτι...