Το θαύμα... 10ετίας της Γιουβέντους σε ένα μόνο πρωτοσέλιδο

Πριν από ακριβώς 10 χρόνια η Γιουβέντους άφηνε οριστικά πίσω τον εφιάλτη της Serie B και η "Gazzetta dello Sport" παρουσίασε την απογείωση της "κυρίας" μέσα από ένα πρωτοσέλιδο.

Juventus' Gonzalo Higuain kisses the trophy after winning the Italian Cup soccer final match between Lazio and Juventus, at Rome's Olympic stadium, Wednesday, May 17, 2017. Juventus won 2-0. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Juventus' Gonzalo Higuain kisses the trophy after winning the Italian Cup soccer final match between Lazio and Juventus, at Rome's Olympic stadium, Wednesday, May 17, 2017. Juventus won 2-0. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Τώρα, στις 19 Μαΐου 2017, φαντάζει σαν μεγάλο ψέμα, όμως πριν από ακριβώς 10 χρόνια, η Γιουβέντους (με Ντιντιέ Ντεσάμπ στον πάγκο) πετύχαινε την απόδρασή της από το σκοτεινό μπουντρούμι της Serie B που είχε εγκλωβιστεί ελέω calciopoli και ανέπνεε ξανά "καθαρό αέρα" της Serie A.

Αυτό έγινε μέσω της νίκης της στην έδρα της Αρέτσο που είχε τότε προπονητή τον Αντόνιο Κόντε (!), με την "Gazzetta dello Sport" να θυμίζει στο αναγνωστικό κοινό της τη μία γεμάτη δεκαετία που ολοκληρώθηκε ονειρικά για την "βέκια σινιόρα", μέσα από το σημερινό της πρωτοσέλιδο.

"10 χρόνια Γιούβε", είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο (στα αριστερά υπάρχει φωτογραφία με τους πανηγυρισμούς του 2007 για την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία και στα δεξιά από την κατάκτηση του Coppa Italia του 2017), με την εφημερίδα να προσθέτει:

"Νικώντας την Αρέτσο του Κόντε, 120 μήνες πριν, οι μπιανκονέρι επέστρεφαν στη Serie A. Σας διηγούμαστε την κατάκτηση των 5 (σχεδόν έξι) πρωταθλημάτων, των τριών Κυπέλλων και την ευκαιριά του τρεμπλ".

Το θαύμα... 10ετίας της Γιουβέντους σε ένα μόνο πρωτοσέλιδο

News 24/7

24MEDIA NETWORK