"Βόμβα" Ραϊόλα για τα δικαιώματα του Πογκμπά

Ο Μίνο Ραϊόλα αποκάλυψε πως δεν έχει πάρει... φράγκο από την Γιουβέντους για την πώληση του Πολ Πογκμπά και εξήγησε το λόγο. Τα δικαιώματα του παίκτη δεν άνηκαν 100% στους Ιταλούς!

Το 2014 η FIFA απαγόρευσε ρητά την κατοχή δικαιωμάτων των ποδοσφαιριστών από εταιρίες, αφού η τακτική θυμίζει... σκλαβοπάζαρο. Παρόλα αυτά κολοσσοί που κατέχουν δικαιώματα παικτών, έχουν βρει ένα νομικό παραθυράκι για να συνεχίσουν να βγάζουν κέρδος (με εκμετάλλευση εικόνας κτλπ).

Ο δαιμόνιος μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα, δεν δίστασε να παραδεχθεί πως η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, κρύβει πίσω της μία περίεργη ιστορία.

"Δεν μπορώ να μιλήσω για τους όρους του συμβολαίου, αλλά κέρδος έχουν και άλλοι. Εγώ δεν πήρα τίποτα από την Γιουβέντους (για τον Πογκμπά). Πως να το πω για να μην τρέχω νομικά με την Γιούβε... ναι, ας πούμε πως ο παίκτης δεν άνηκε 100% στην Γιουβέντους", είπε στους Financial Times και έριξε την "βόμβα".

Ο Ραϊόλα παραδέχθηκε πως έχει ευνοηθεί από το καθεστώς που επικρατούσε οικονομικά.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.