Ζήλεψε και παίρνει τον δικό της... Ντοναρούμα

Ποιος είναι ο 19χρονος γκολκίπερ που η Γιουβέντους αγοράζει από την Ουντινέζε για να χτίσει πάνω το επόμενο Νο1.

Η Μίλαν καυχιέται πως έχει στο ρόστερ της τον επόμενο γκολκίπερ της Εθνικής Ιταλίας. Ο Τζίτζι Ντοναρούμα πήγε στους "ροσονέρι" για να εξελιχθεί και μοιραία στη Γιουβέντους οφείλουν να βρουν τον γκολκίπερ που διαδεχθεί τον δικό τους Τζίτζι. Τον Μπουφόν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτός είναι ο Άλεξ Μέρετ. Διεθνής σε όλα τα κλιμάκια της "σκουάντρα ατζούρα" ανήκει στην Ουντινέζε και αγωνίζεται στην Πολισπορτίβα της Serie B.

Οι Φριουλιάνι έχουν στην πρώτη ομάδα τους Καρνέζη, Σκουφέτ και Περιζάν και μολονότι ο μικρός θεωρείται διαμάντι, δεν αρνούνται τη διαπραγμάτευση με τη "βέκια σινιόρα". Με το αζημίωτο φυσικά. Αν, πότε και με πόσα χρήματα θα κλείσει το deal, μένει να φανεί. Στην Ιταλία γράφουν σύντομα.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...