Απίστευτος Μπιέλσα: Ανακοινώθηκε και παραιτήθηκε δύο μέρες μετά!

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα παραιτήθηκε από τη θέση του προπονητή της Λάτσιο μόλις δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του! Μηνύσεις ετοιμάζουν οι Ιταλοί, οδεύει προς εθνική Αργεντινής ο 60χρονος κόουτς.

Απίστευτος Μπιέλσα: Ανακοινώθηκε και παραιτήθηκε δύο μέρες μετά!

Το προσωνύμιο του "τρελού" που του έχει αποδοθεί επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ο Μαρσέλο Μπιέλσα. Ο 60χρονος Αργεντινός κόουτς την ανακοινώθηκε την Τετάρτη (6/8) από την Λάτσιο, όμως μόλις δύο 48ωρα αργότερα υπέβαλε την παραίτησή του στο σύλλογο!

"Με έκπληξή μας ανακοινώνουμε την παραίτηση του Μαρσέλο Μπιέλσα, ο οποίος παραβίασε τις δεσμεύσεις τις οποίες υπέγραψε μέσα στην εβδομάδα. Ο σύλλογος θα κινήσει τις απαιτούμενες νομικές διαδικασίες. Τη θέση του προπονητή αναλαμβάνει ο Σιμεόνε Ιντζάγκι", αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή της η Λάτσιο.

Ο Μπιέλσα όμως αυτό δεν το έκανε χωρίς λόγο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται στο προσκήνιο, ο Αργεντινός τεχνικός έχει δεχθεί πρόταση από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής προκειμένου να διαδεχθεί τον Τάτα Μαρτίνο και να την οδηγήσει στο Μουντιάλ του 2018.

Μια προοπτική που φαίνεται να του αρέσει αρκετά. Υπάρχουν βέβαια κι αυτοί που αναφέρουν ότι τον εξετάζει και η αγγλική ομοσπονδία, κάτι που όμως φαντάζει ακόμη πιο δύσκολο.

Να σημειωθεί ότι ο Μπιέλσα ήταν άνεργος από τον περασμένο Αύγουστο, όταν υπέβαλλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ, ύστερα από την ήττα με 1-0 από την Καέν στην πρεμιέρα της Ligue 1. Κατά το παρελθόν έχει περάσει από τους πάγκους της Αργεντινής, της Χιλής και της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στη Λάτσιο και επίσημα ο Μπιέλσα
Μαρσέλο Μπιέλσα: Ιστορίες από τον "τρελό" του χωριού

News 24/7

24MEDIA NETWORK