Δεν ήρθε η πρόταση των 100 εκατομμυρίων, τον κρατάει με... 3!

Η Λάτσιο δεν βρήκε τα 100.000.000 ευρώ που έψαχνε για να την πώληση του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και προχωράει στο Plan B που είναι η επέκταση της συνεργασίας μαζί του. Κλειδί η απουσίας... ρήτρας!

Ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο όχι μόνο στην Ιταλία όπου αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια αλλά και σε όλη την Ευρώπη, με αρκετούς μνηστήρες να φλερτάρουν με την Λάτσιο για την απόκτησή του.

Ωστόσο, το μίνιμουμ ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ που αξιώνε ο Κλαούντιο Λοτίτο για τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς δεν έφτασε ποτέ και έτσι η ομάδα της "αιώνιας πόλης" δεν έχασε την ευκαιρία για να δέσει ακόμα περισσότερο το χρυσό ταλέντο της.

Όπως αποκάλυψε η Corriere dello Sport, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και μέσα στις προσεχείς ημέρες ο Σέρβος διεθνής μέσος θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που θα τον κρατάει στο "Ολίμπικο" μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο παίκτης μόνο ζημιωμένος δεν θα βγει από το deal καθώς θα κερδίζει 3.000.000 ευρώ (συν μπόνους) ετησίως ενώ η Λάτσιο είναι και εκείνη κερδισμένη από τη συμφωνία καθώς στο νέο συμβόλαιο δεν θα υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης: ούτε πάνω ούτε κάτω από τα 100.000.000 ευρώ.

Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση που έρθει κάποιος αγοραστής και ζητήσει τον "Sms", τότε ο Λοτίτο έχει κάθε δικαίωμα να ζητήσει όποιο ποσό επιθυμεί για να αποχωριστεί το μεγάλο αστέρι των "λατσιάλι".

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.