"Σόκαρε" με ρατσιστικό σχόλιο και "καθάρισε" με 10.000 ευρώ!

Ο Σενάντ Λούλιτς είχε κάνει ρατσιστική επίθεση κατά του Αντόνιο Ρίντιγκερ στο φινάλε του Ρόμα-Λάτσιο και πολλοί έκαναν λόγο ακόμα και για τιμωρία 10 αγώνων. Έπεσαν όμως... έξω!

"Σόκαρε" με ρατσιστικό σχόλιο και "καθάρισε" με 10.000 ευρώ!

"Η πρόκληση του Ρίντιγκερ μετά το πρώτο γκολ; Ο Ρίντιγκερ μιλούσε ήδη πριν το παιχνίδι, δύο χρόνια πριν στην Στουτγκάρδη πουλούσε κάλτσες και ζώνες και τώρα κάνει το φαινόμενο", είχε δηλώσει on camera ο Λούλιτς εις βάρος του Ρίντιγκερ λίγο μετά την ήττα της Λάτσιο στο "Derby della Capitale" (με 2-0) από την Ρόμα, με τον Βόσνιο άσο να μη μετανιώνει μάλιστα καθόλου για αυτό που είπε και να μην ανακαλεί παρότι του έγινε σύσταση από την τηλεοπτική εκπομπή που τον φιλοξενούσε.

"Σόκαρε" με ρατσιστικό σχόλιο και "καθάρισε" με 10.000 ευρώ!

Τότε πολλοί καυτηρίασαν τα λόγια του, κάνοντας λόγο (και δικαιολογημένα) για ρατσιστική επίθεση εις βάρος του συναδέλφου του, ενώ άλλοι έκαναν εκτίμηση πως ο άσος των "λατσιάλι" θα μπορούσε να τιμωρηθεί ακόμα και με 10 αγωνιστικές αποκλεισμό.

Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική, καθώς ο αθλητικός δικαστής που εξέτασε την υπόθεση τιμώρησε τον παίκτη με αποκλεισμό για 20 ημερολογιακές ημέρες (θα ξεκινάει να "τρέχει" η ποινή του από τις 24 Δεκεμβρίου) καθώς και πρόστιμο 10.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει πως ο Λούλιτς, ο οποίος έπαιξε κανονικά κόντρα στην Ίντερ, θα χάσει μόνο το Λάτσιο- Κροτόνε και θα μπορέσει να επιστρέψει στα γήπεδα μετά τις γιορτές, στο ματς με την Αταλάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ρατσιστική ατάκα Λούλιτς για παίκτη της Ρόμα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK