"STOP" στις γυναίκες από τους οργανωμένους της Λάτσιο!

Οι οπαδοί της Λάτσιο που κάθονται στη θύρα των φανατικών έχουν ξεκάθαρη θέση για τις γυναίκες στην κερκίδα τους και τη διατύτωσαν γραπτώς, προκαλώντας αίσθηση (PHOTO).

Lazio fans cheer prior to the Italian Cup soccer final match between Lazio and Juventus, at Rome's Olympic stadium, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Lazio fans cheer prior to the Italian Cup soccer final match between Lazio and Juventus, at Rome's Olympic stadium, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Εάν συμπαθείς την Λάτσιο, βρίσκεσαι στην Ρώμη και θέλεις να πας στο "Ολίμπικο" για να την παρακολουθήσεις, πρόσεξε σε ποια θύρα θα βγάλεις εισιτήριο.

Και αυτό γιατί οι οργανωμένοι τιφόζι της ομάδας της "αιώνιας πόλης" που καταλαμβάνουν θέση στο βόρειο πέταλο του γηπέδου (Curva Nord) ξεκαθάρισαν πως στη δική τους θύρα οι γυναίκες θα μπορούν να κάθονται από την... 10η σειρά και πίσω!

"Η Curva Nord αντιπροσωπεύει για μας ένα ιερό μέρος, ένα περιβάλλον με άγραφους κώδικες που οφείλουμε να σεβόμαστε.

Οι πρώτες σειρές, όπως πάντα, τις ζούμε σαν να ήταν μία γραμμή σε τάφρο. Στο εσωτερικό της δεν αποδεχόμαστε γυναίκες, συζύγους ή φίλες, για αυτό τις καλούμε να παίρνουν θέση από τη δέκατη σειρά και πίσω.

Όποιος βλέπει το στάδιο ως εναλλακτική για μία ανέμελη και ρομαντική ημέρα στην Βίλα Μποργκέζε, να πάει σε άλλες θύρες", αναφέρει το φυλλάδιο που συνέταξαν και μοίρασαν εντός γηπέδου οι οργανωμένοι "λατσιάλι", γεγονός που προκάλεσε άκρως αρνητικά σχόλια και δημιούργησε αλγεινή εντύπωση σε άλλους φίλους της ομάδας της Λάτσιο και όχι μόνο.

"STOP" στις γυναίκες από τους οργανωμένους της Λάτσιο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK