Το "κράξιμο" του προέδρου στον προπονητή έγινε viral!

Απίστευτο σκηνικό στην Λάτσιο μετά την ήττα από την Νάπολι, με τον πρόεδρο να κατηγορεί τον προπονητή μέσω τηλεφώνου και να καταγράφεται μέσω κινητού τηλεφώνου το ξέσπασμά του (VIDEO).

Lazio coach Simone Inzaghi gestures during the quarter final second leg Europa League soccer match between FC Salzburg and Lazio in Salzburg, Austria, Thursday, April 12, 2018. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Lazio coach Simone Inzaghi gestures during the quarter final second leg Europa League soccer match between FC Salzburg and Lazio in Salzburg, Austria, Thursday, April 12, 2018. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP PHOTO/KERSTIN JOENSSON

Ενός κακού μύρια έπονται... Δεν έφτανε στην Λάτσιο η εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από την Νάπολι (1-2 με ανατροπή), ήρθε και ο άγριος καυγάς Λοτίτο-Ιντσάγκι για να βαρύνει ακόμα περισσότερο το κλίμα εντός των τειχών της ομάδας.

Η λογομαχία καταγράφηκε από φίλαθλο μέσω κινητού τηλεφώνου και εδώ και λίγες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου, με τον πρόεδρο των "λατσιάλι" να εμφανίζεται στο VIDEO εξοργισμένος με τον προπονητή και να ακούγεται να του λέει μεταξύ άλλων:

"Σιμόνε, εγώ αποφασίζω, δεν αποφασίζεις εσύ. Στο ξεκαθαρίζω σε όλους τους τόνους, θέλω να είμαι σίγουρος για το ποιος είναι καλά και ποιος όχι.

Εσύ είσαι πάντα αυτός που παραπονιέται για όλα. Έχεις μία ομάδα που αξίζει δέκα φορές περισσότερο από όσο αξίζουν οι άλλες. Κοίτα να κάνεις τον προπονητή".

Περιττό να ειπωθεί πως αναμένεται κάποια αντίδραση από τους δύο "πρωταγωνιστές", με δεδομένο πως το κλίμα στο στρατόπεδο των "λατσιάλι" μυρίζει... μπαρούτι μετά την κόντρα προπονητή-προέδρου...

News 24/7

24MEDIA NETWORK