To ποστάρισμα του Νέστα είναι βουτιά σε ονειρεμένες αναμνήσεις!

Ο Αλεσάντρο Νέστα είναι πλέον στην εκκίνηση της προπονητικής του καριέρας με την Περούτζα όμως δεν ξεχνάει τη μεγάλη ποδοσφαιρική του αγάπη, την Λάτσιο, και το έδειξε με μία φωτογραφία...

To ποστάρισμα του Νέστα είναι βουτιά σε ονειρεμένες αναμνήσεις!

Αυτή τη στιγμή η Λάτσιο του Σιμόνε Ιντσάγκι προσπαθεί να συνέλθει μετά τις δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Serie A με Νάπολι (2-1 εντός) και Γιουβέντους (2-0 εκτός) και εκείνος προέρχεται από το ντεμπούτο του στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος με την Περούτζα όπου απέσπασε ισοπαλία (0-0 στην έδρα της Μπρέσια).

Παρόλα αυτά η 27η Αυγούστου συνιστά μία ιδιαίτερη ημερομηνία για τον Αλεσάντρο Νέστα και για αυτό ο 42χρονος πλέον προπονητής αποφάσισε να "χτυπήσει" στους λογαριασμούς του στα social media (Facebook, Twitter, Instagram) ανεβάζοντας μία φωτογραφία γεμάτη πλούσιες αναμνήσεις.

Είναι η στιγμή που ο ίδιος ως αρχηγός της Λάτσιο σηκώνει στο "Λουί Ντε" του Μονακό το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ μετά της νίκη των "λατσιάλι" (κάτοχοι του τελευταίου Κυπέλλου Κυπελλούχων) επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (πρωταθλήτρια Ευρώπης με τον θρίαμβο επί της Μπάγερν), με το ματς να κρίνεται από ένα γκολ του Μαρσέλο Σάλας.

Εκείνο μάλιστα το ματς θα το θυμάται και ο νυν προπονητής της Λάτσιο, Σιμόνε Ιντσάγκι, αφού ήταν στο αρχικό σχήμα που είχε παρατάξει ο Σβεν-Γκόραν Έρικσον, πριν γίνει αλλαγή από τον μετέπειτα σκόρερ Σάλας.

Η σύνθεση της Λάτσιο στον τελικό του 1999: Μαρκετζάνι, Νέγκρο, Νέστα, Μιχάιλοβιτς, Πάνκαρο, Στάνκοβιτς, Βερόν, Αλμέιδα, Νέντβεντ (66' Λομπάρντο), Μαντσίνι (84' Σιμεόνε), Ιντσάγκι (23' Σάλας).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΛΑΤΣΙΟ 0-1 (HIGHLIGHTS):

News 24/7

24MEDIA NETWORK