Το "ωχ αδερφέ" του Ιμόμπιλε για τον Ρονάλντο

Η παρουσία του "CR7" δεν φοβερίζει μόνο του αντίπαλους αμυντικούς, όπως κανείς θα πίστευε, αλλά και τους επιθετικούς. Δείτε το τρομερό σχόλιο του περσινού πρώτου σκόρερ της Serie A και θα καταλάβετε.

Το "ωχ αδερφέ" του Ιμόμπιλε για τον Ρονάλντο
AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Η άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ιταλικό πρωτάθλημα έχει σπείρει ένα συναίσθημα φόβου στους αντίπαλους ποδοσφαιριστές.

Κι αν αυτό θα φάνταζε λογικό για τους αμυντικούς που θα κληθούν να τον αντιμετωπίσουν, δεν θα ορκιζόμασταν το ίδιο και για τους επιθετικούς. Ή μήπως όχι;

Ο περσινός πρώτος σκόρερ της Serie A, Τσίρο Ιμόμπιλε (μοιράστηκε την θέση με τον Ικάρντι), κλήθηκε να σχολιάσει την μεταγραφή του Πορτογάλου σταρ στην Γιουβέντους.

Τα όσα είπε μεταξύ σοβαρού κι αστείου είχαν μεγάλο ενδιαφέρον καθώς με τα λόγια του κατέδειξε το "βάρος" που κουβαλάνε πλέον στις πλάτες τους τα πρώτα... κανόνια του πρωταθλήματος λόγω της παρουσίας του CR7.

"Ευτυχώς πρόλαβα και βγήκα πρώτος σκόρερ πέρυσι, γιατί δεν νομίζω να ξαναγίνει τώρα, που έχουμε μια τέτοια μηχανή των γκολ στο πρωτάθλημα από τη νέα σεζόν!", ανέφερε με σουρεαλιστικό τρόπο ο 28χρονιος γκολτζής των "αετών" της Ρώμης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK