Καραγκούνης: "Λέστερ όπως Εθνική, πρωταθλητής ο Μανωλάς"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κλαούντιο Ρανιέρι ο Γιώργος Καραγκούνης, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Κώστα Μανωλά.

Καραγκούνης: "Λέστερ όπως Εθνική, πρωταθλητής ο Μανωλάς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Ρανιέρι, είναι ένα σωστό άτομο, ένας τζέντλεμαν, αξίζει όλα αυτά που έχει αποκτήσει. Έχω δουλέψει μαζί του την εποχή που προπονούσε την Ελλάδα, εάν κατακτήσει, όπως αξίζει, την Premier League με την Λέστερ, θα έχει πετύχει μία αποστολή που θα μοιάζει με αυτήν της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004", δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Καραγκούνης στον ραδιοφωνικό σταθμό "TeleRadioStereo", ενώ για τον Κώστα Μανωλά είπε:

Ο Μανωλάς είναι ένα παιδί με μία μεγάλη φιλοδοξία που την συνδυάζει με εκπληκτικές αρετές. Έχει μυαλά, αν παραμείνει προσγειωμένος θα γίνει μεγάλος πρωταθλητής.

Είναι ο τύπος του παίκτη που θέλει πάντα να βελτιώνεται και αυτό είναι κάτι που λειτουργεί υπέρ του. Χρειάζεται βέβαια η βοήθεια των μέσων για να φαίνεται η δουλειά των αμυντικών αλλά ακόμα και αν δεν υπάρχει αυτή η βοήθεια, ο Μανωλάς μπορεί να ποντάρει στην ταχύτητά του που συχνά δεν αφήνει περιθώρια στους αντίπαλους επιθετικούς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK