Με σπασμένα... φρένα η Ίντερ, έκανε το "4 στα 4"!

Η Ίντερ δυσκολεύτηκε στην έδρα της Κροτόνε όμως χάρη σε δύο γκολ μετά το 80' και μία σούπερ απόκρουση του Χαντάνοβιτς πήρε τέταρτη σερί νίκη που την κρατάει στην κορυφή (VIDEO)!

Με σπασμένα... φρένα η Ίντερ, έκανε το "4 στα 4"!

H νεοφώτιστη Κροτόνε αποδείχτηκε "σκληρό καρύδι" στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα όμως η Ίντερ ήταν αποφασισμένη να συνεχίζει το νικηφόρο σερί της από το ξεκίνημα της σεζόν και το πέτυχε.

Ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς ήταν εκείνος που κράτησε ζωντανούς τους "νερατζούρι" του Λουτσιάνο Σπαλέτι με φανταστική απόκρουση σε κεφαλιά του Ρόντεν στο 68', για να έρθει η λύτρωση στο φινάλε.

Με σπασμένα... φρένα η Ίντερ, έκανε το "4 στα 4"!

Ο Σλοβάκος σέντερ μπακ, Μίλαν Σκρίνιαρ, με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0 και πανηγύρισε το πρώτο του τέρμα στη Serie A (στην 42η συμμετοχή του) ενώ το τελικό 2-0 το διαμόρφωσε ο Κροάτης εξτρέμ, Ίβαν Πέρισιτς, με δυνατό δεξί σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Με αυτή την επιτυχία η Ίντερ έκανε το "4 στα 4" στο Καμπιονάτο και μένει να δούμε αν θα έχει παρέα μετά το φινάλε της αγωνιστικής, με την Γιουβέντους να παίζει στην έδρα της Σασουόλο και την Νάπολι να υποδέχεται την Μπενεβέντο.

ΚΡΟΤΟΝΕ - ΙΝΤΕΡ 0-2

Photo Credits: Επίσημος λογαριασμός της Ίντερ στο Twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK