Μήνυμα για τρεμπλ χωρίς... ψύχωση από τον Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξέρει πως η Γιουβέντους τον απέκτησε με αποκλειστικό στόχο να κατακτήσει το UCL όμως μέσω συνέντευξής του φρόντισε να κρατήσει "χαμηλά τη μπάλα" για να μην αγχώσει την ομάδα του!

Juventus' Cristiano Ronaldo reacts during the Serie A soccer match between Chievo Verona and Juventus, at the Bentegodi Stadium in Verona, Italy, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo reacts during the Serie A soccer match between Chievo Verona and Juventus, at the Bentegodi Stadium in Verona, Italy, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Γιουβέντους μετράει επτά συνεχόμενες κατακτήσεις πρωταθλημάτων και τέσσερα διαδοχικά νταμπλ και αυτό που θέλει τώρα, έχοντας δύο χαμένους τελικούς Champions League την τελευταία τριετία (2015, 2017) είναι να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης για πρώτη φορά μετά το 1996.

Για το λόγο αυτό άλλωστε αποκτήθηκε τον Ιούλιο ο πεντάκις κάτοχος Champions League και Χρυσής Μπάλας Κριστιάνο Ροναλντο, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να αντιλαμβάνεται την ιστορική ευθύνη που έχει απέναντι στο σύλλογο αλλα ταυτόχρονα να επιχειρεί να... αποσυμπιέσει τους νέους του συμπαίκτες.

"Θέλω το Champions League με την Γιούβε. Θα εστιάσουμε σε αυτό το στόχο, με τους συμπαίκτες μου, αλλά χωρίς ψύχωση. Θα πάμε βήμα βήμα και θα δούμε τι θα συμβεί.

Εάν δεν τα καταφέρουμε φέτος, θα πάμε τον επόμενο χρόνο και μετά τον επόμενο...", τόνισε αρχικά με δηλώσεις του στο "Dazn" και πρόσθεσε:

"Ο στόχος του συλλόγου είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ιταλίας, το Κύπελλο και φυσικά να πάμε όσο καλύτερα γίνεται στο Champions League".

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο 33χρονος άσος θέλησε να αναφερθεί στο 7χρονο γιο του Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ, κάνοντας μάλιστα και πρόβλεψη για το μέλλον του:

"Είναι πολύ ανταγωνιστικός. Είναι όπως ήμουν εγώ μικρός. Δεν του αρέσει να χάνει. Θα γίνει όπως εγώ, είμαι σίγουρος 100%".

News 24/7

24MEDIA NETWORK