Μόνο ντέρμπι για τη Μίλαν πριν και μετά την ΑΕΚ

Το πρόγραμμα της Μίλαν στο ιταλικό πρωτάθλημα παράλληλα με τα δύο κολλητά ματς που έχει να παίξει με την ΑΕΚ για το Europa League δεν είναι και ιδιαιτέρως... άνετο! Οι "ροσονέρι" έχουν να παίξουν δύσκολα και πολύ σημαντικά ντέρμπι από την 1/10 μέχρι τις 2/11.

Μόνο ντέρμπι για τη Μίλαν πριν και μετά την ΑΕΚ

Στις 19/10 η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί στην έδρα της πλήρως ανανεωμένης και έτοιμης να επιστρέψει στον ιταλικό και ευρωπαϊκό θρόνο Μίλαν. Το "Σαν Σίρο" έχει χρόνια να ζήσει μεγάλες στιγμές και τη φετινή σεζόν οι νέοι διοικούντες των "ροσονέρι" ενίσχυσαν την ομάδα αρκετά ώστε οι οπαδοί να πιστεύουν σε μεγάλα πράγματα από εδώ και πέρα.

Η κληρωτίδα του Europa League και το χέρι του Ερίκ Αμπιντάλ έφεραν στο δρόμο της ΑΕΚ τη Μίλαν, ξανά στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Η Ένωση θα κοντραριστεί με την ομάδα του Μοντέλα, αφού πρώτα την 1/10 η Μίλαν παίξει με την Ρόμα. Στη συνέχεια θα υπάρξει διακοπή στα πρωταθλήματα για τις εθνικές και επιστρέφοντας στις υποχρεώσεις τους οι "ροσονέρι" παίζουν στις 15/10 το "Derby della Madonnina" με την Ίντερ!

Το δεύτερο ματς με την ΑΕΚ στις 2/11 στο ΟΑΚΑ βρίσκει ξανά την ιταλική ομάδα να τίθεται αντιμέτωπη με το ελληνικό κλαμπ μετά από ντέρμπι. Συγκεκριμένα η Μίλαν στις 29/10 θα φιλοξενήσει τη Γιουβέντους, ενώ πριν θα έχει παίξει δύο ματς με Τζένοα εντός και Κιέβο εκτός έδρας.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

News 24/7

24MEDIA NETWORK