Ανανέωση-δώρο με ρήτρα... 50.000.000 ευρώ!

Το στραπάτσο από την Σαμπντόρια την έστειλε στο -6 από την κορυφή όμως αυτό δεν εμπόδισε τη Μίλαν να επιβραβεύσει παίκτη της με νέο συμβόλαιο. Την ίδια ώρα ο Μοντέλα "παίζει το κεφάλι του" σε δύο ντέρμπι...

Ανανέωση-δώρο με ρήτρα... 50.000.000 ευρώ!
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ ΣΤΟ TWITTER

Είναι ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ της και πιθανότατα ο πιο σταθερός παίκτης της από το ξεκίνημα της σεζόν και η Μίλαν δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσει να της... ξεγλιστρήσει.

Έτσι, το απόγευμα της Δευτέρας (25/9) οι "ροσονέρι" έδωσαν επίσημα τα χέρια με τον Σούσο για την επέκταση της συνεργασίας τους, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να περνάει από τα γραφεία του συλλόγου μαζί με τον μάνατζέρ του και να υπογράφει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2022!

Σύμφωνα μάλιστα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, ο Σούσο θα αμείβεται βάσει της νέας συμφωνίας με 3.000.000 ευρώ ετησίως ενώ στο συμβόλαιο υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης μεταξύ 40 και 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Την ίδια ώρα πάντως που ο Ισπανός εξαργυρώνει την πολύ καλή παρουσία του στην ομάδα με νέο συμβόλαιο, ο προπονητής του βρίσκεται μετέωρος, με τις δύο ήττες από την Λάτσιο και την Σαμπντόρια να έχουν φέρει γκρίζα σύννεφα πάνω από το "San Siro" για τον Βιτσέντσο Μοντέλα.

AC Milan coach Vincenzo Montella, right, sits on the bench by team's managing director Marco Fassone, prior to a Serie A soccer match between Lazio and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Sunday, Sept. 10, 2017. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
AC Milan coach Vincenzo Montella, right, sits on the bench by team's managing director Marco Fassone, prior to a Serie A soccer match between Lazio and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Sunday, Sept. 10, 2017. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Ο εκτελεστικός διευθυντής Μάρκο Φασόνε εξέφρασε δημόσια τη δυσαρέσκειά του για τα τελευταία αποτελέσματα ( "είμαστε θυμωμένοι, αυτές οι ήττες δεν πρέπει να θεωρούνται ρουτίνες, η Μίλαν δεν πρέπει να χάνει από θεωρητικά ασθενέστερους αντιπάλους", είπε μεταξύ άλλων) ενώ σύμφωνα με την "Sportmediaset" o Μοντέλα "παίζει όλη τη χρονιά του στα ματς με Ρόμα και Ίντερ..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK