ΑΝΑΤΡΟΠΗ με Ντοναρούμα: συζητά ξανά για ανανέωση!

O Τζανλουίτζι Ντοναρούμα όχι μόνο δεν έχει κλείσει την πόρτα της Μίλαν αλλά δηλώνει πως την αγαπάει και υπόσχεται ραντεβού με τη διοίκηση για να συζητήσει για το νέο συμβόλαιο!

Νέο διαδικτυακό "χτύπημα" από τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα! Το απόγευμα της Κυριακής ο Ιταλός γκολκίπερ είχε ξεκαθαρίσει μέσω Twitter πως παραμένει "πιστός" στον Μίνο Ραϊόλα, γεγονός που είχε ερμηνευτεί από πολλούς ως ένδειξη διάθεσης αποχώρησης από την Μίλαν, όμως ο ίδιος με μήνυμά του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram φροντίζει να ανατρέψει το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί...

Και αυτό γιατί μίλησε για πρώτη φορά, μετά από τό ντόρο που έγινε με την άρνησή του να ανανεώσει, για την αγάπη που έχει για τους "ροσονέρι" και υποσχέθηκε πως πολύ σύντομα θα κάτσει στο τραπέζι μαζί με την διοίκηση για να συζητήσουν για νέο συμβόλαιο!

 

"Σήμερα με το tweet μου προκάλεσα έκρηξη, κάτι που δεν ήθελα να γίνει, και για αυτό ζητώ συγγνώμη. Θέλω να διατρανώσω την απόλυτη αγάπη μου για την Μίλαν και τους οπαδούς της. Τώρα έχω το μυαλό στην εθνική ομάδα, με την οποία ελπίζω να κάνω ένα δώρο σε όλους τους οπαδούς.

Η υπόσχεσή μου είναι πως, μόλις θα έχει τελειώσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, θα συναντήσω τη διοίκηση μαζί με την οικογένειά μου και τον μάνατζέρ μου για να συζητήσουμε για την ανανέωση του συμβολαίου μου".

 

Photo Credits: AP Photo/Peter Dejong