Αρνήθηκε πρόταση 1 δισ. ευρώ για την αγορά της Μίλαν ο Μπερλουσκόνι

Ο εκπρόσωπος του επενδυτικού fund της Ταϊλάνδης, Μπι Ταετσουαμπόλ, επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση αγοράς των μετοχών της Μίλαν ύψους 1.000.000.000 ευρώ, όμως έλαβε την αρνητική απάντηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Αρνήθηκε πρόταση 1 δισ. ευρώ για την αγορά της Μίλαν ο Μπερλουσκόνι

Στις αρχές Μαΐου η Μίλαν βρέθηκε κοντά στην αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της, καθώς ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήταν σε προχωρημένες επαφές με τον εκπρόσωπο του επενδυτικού fund από την Ταϊλάνδη, Μπι Ταετσουαμπόλ για την παραχώρηση του 51% (υπήρξαν πληροφορίες και για το 49%) των μετοχών της ιταλικής ομάδας.

Παρόλα αυτά, μετά την επιστροφή του "Mr Bee" στη Ταϊλάνδη οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών "πάγωσαν", με τον άλλοτε πρωθυπουργό της Ιταλίας να σχεδιάζει το πλάνο της επόμενης σεζόν ανεξάρτητα από την πορεία των επαφών από τους υποψήφιους επενδυτές. Μάλιστα, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο "Καβαλιέρε" ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην προπονητή της Σαμπντόρια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μίλαν.

Σύμφωνα όμως με σημερινό (05/06) δημοσίευμα της " Gazzetta dello Sport" ο Ταετσουαμπόλ επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση για την αγορά του 100% των μετοχών των "ροσονέρι", ύψος 1.000.000.000(!) ευρώ.

Ο Ταϊλανδός broker αφίχθη κάτω από άκρα μυστικότητα στο Μιλάνο, συναντήθηκε με τον Μπερλουσκόνι, του κατέθεσε την πρόταση, όμως ο ισχυρός παράγοντας της Μίλαν απάντησε αρνητικά, τονίζοντας πως πλέον δεν έχει τη διάθεση να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, θεωρείται απίθανο ο Ταετσουαμπόλ να επιστρέψει με νέα προσφορά, με αποτέλεσμα να ολοκληρώνεται... άδοξα η προσπάθεια αγοράς της ιταλικής ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK