Αυτό είναι το νέο deal της Μίλαν με τον Ντοναρούμα

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα θα... γεράσει στο "San Siro". Διαβάστε για το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Ιταλός πορτιέρε στη Μίλαν, πότε θα γίνει αυτό αλλά και τα χρήματα που συμφώνησαν να του δώσουν οι "ροσονέρι".

Αυτό είναι το νέο deal της Μίλαν με τον Ντοναρούμα

Η ευχάριστη είδηση που περίμεναν εδώ και αρκετό καιρό οι φίλοι της Μίλαν αναφορικά με την παραμονή του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, ήρθε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου ο Αντριάνο Γκαλιάνι ήρθε σε συμφωνία με τον Μίνο Ραϊόλα, μάνατζερ του παίκτη, για την ανανέωση του συμβολαίου του σούπερ ταλαντούχου γκολκίπερ (το υπάρχον λήγει το 2018), με τους δύο άνδρες να αποφασίζουν όμως να περιμένουν μέχρι τα 18α γενέθλια του Ντοναρούμα για να πέσουν οι υπογραφές.

Αυτό είναι το νέο deal της Μίλαν με τον Ντοναρούμα

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν επίσης στο να υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιο ο παίκτης (μέχρι τις 30 Ιουνίου 2022) που θα του αποφέρει ένα ποσό της τάξης των 2.000.000 ευρώ το χρόνο, όμως σε αυτή τη συμφωνία υπάρχει και ένα "αλλά".

Και αυτό γιατί όταν έρθει η στιγμή να ενηλικιωθεί ο Ντοναρούμα (25 Φεβρουαρίου 2017), η Μίλαν θα έχει περάσει στα χέρια των Κινέζων επενδυτών και δεν αποκλείεται ο Ραϊόλα να συζητήσει με τον μελλοντικό εκτελεστικό διευθυντή των Μιλανέζων, Μάρκο Φασόνε, για αύξηση των αποδοχών του ποδοσφαιριστή, ο οποίος καθημερινά δείχνει να ανεβάζει τις μετοχές του στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο

News 24/7

24MEDIA NETWORK