Δεν άντεξε και έριξε καρφί για Μοντέλα ο Γκατούζο!

Μία εβδομάδα και κάτι μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μίλαν, έφυγε το πρώτο... καρφί από τον Τζενάρο Γκατούζο για τον προκάτοχό του! Διαβάστε το story.

Το αποψινό ματς με την Ριέκα δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για την Μίλαν από τη στιγμή που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους "32" του Europa League παρόλα αυτά ο Τζενάρο Γκατούζο μόνο με χαλαρότητα δεν το αντιμετωπίζει, ειδικά δε μετά την γκέλα με την Μπενεβέντο στο ντεμπούτο του.

"Για μας είναι σημαντικό. Για την κατάταξη δεν λέει πολλά, όμως μας χρειάζεται ένα σημαντικό αποτέλεσμα για να μας δώσει ώθηση στο μυαλό. Όταν παίζεις στην Ευρώπη με τη φανέλα της Μίλαν πρέπει να αντιμετωπίζεις με σεβασμό τη διοργάνωση", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, για να αναφερθεί στη συνέχεια στο "καυτό ζήτημα" περί φυσικής κατάστασης της ομάδας του.

 

"Δουλεύω εδώ και 8 ημέρες με την ομάδα και μέσα σε 8 ημέρες δεν μπορείς να βελτιώσεις τη φυσική κατάσταση... Δεν είναι τυχαίο πως η Μίλαν τρέχει λιγότερο από όλους στη Serie A, μετά την Τορίνο.

Δουλεύουμε πάνω στο θέμα της φυσικής κατάστασης. Δεν είναι άλλοθι αλλά πρέπει να πάμε σιγά σιγά. Δεν μπορούμε να φορτώσουμε υπερβολικά τους παίκτες γιατί κινδυνεύουμε να τους χάσουμε με τραυματισμό", δήλωσε με νόημα ο "Ρίνγκιο" αφήνοντας ουσιαστικά αιχμές για τη δουλειά του Μοντέλα στην Μίλαν, σε μία ομάδα μάλιστα με μέσο όρο ηλικίας μόλις τα 21 έτη!

Όσο για το τι ζητάει από τους παίκτες του από εδώ και πέρα, ήταν σαφής: "Περιμένω να δω μία ομάδα που θα μπορεί να υποφέρει, που θα έχει θέληση και διάθεση για αποτελέσματα".