Εισβολή... θρύλων στις εξέδρες του "Σαν Σίρο"

Το πρώτο φετινό εντός έδρας ματς της Μίλαν στη Serie A έφερε "καλό κόσμο" στις εξέδρες του "Σαν Σίρο" και οι "ροσονέρι" δεν έχασαν την ευκαιρία να το σχολιάσουν με μοναδικό τρόπο στα social media.

Εισβολή... θρύλων στις εξέδρες του "Σαν Σίρο"

Η Μίλαν έχει χάσει τα τελευεταία χρόνια την αίγλη και τη μεγάλη δυναμική που τη χαρακτηρίζει ως σύλλογος λόγω κάκιστης παρουσίας της στο χορτάρι, ωστόσο ουδείς μπορεί να διαγράψει μονοκοντυλιάς το τεράστιο παρελθόν της.

Φροντίζει μάλιστα η ίδια να το θυμίζει σε όλους και ο αγώνας κόντρα στην Ρόμα αποτελεί λαμπρή απόδειξη, με τους αρκετές εμβληματικές φιγούρες των Μιλανέζων να κάνουν παρέλαση στις εξέδρες.

Οι διοικητικοί παράγοντες Μαλντίνι και Λεονάρντο που πρόλαβαν και έφτασαν στο Μιλάνο μετά την παρουσία τους στο Μόντε Κάρλο για την κλήρωση του Europa League, ο Κακά που όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στο σύλλογο σε λίγο καιρό μέσα από κάποια συνεργασία αλλά και ο παλαίμαχος άσος Μάουρο Τασότι.

Το σχόλιο άλλωστε της Μίλαν μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ήταν ... όλα τα λεφτά: "Υπάρχει άλλη λέξη εκτός από ΘΡΥΛΟΙ για να περιγράψεις αυτούς τους άνδρες;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK