Έκλεισε παίκτη για το... καλοκαίρι η Μίλαν!

Η Μίλαν ξεκίνησε ήδη το μεταγραφικό σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν, κλείνοντας παίκτη που μένει ελεύθερος από την Σαμπντόρια αυτό το καλοκαίρι. Διαβάστε αναλυτικά.

Greece's Kostas Fortounis, right, fights for the ball with Croatia's Ivan Strinic during the World Cup qualifying play-off first leg soccer match between Croatia and Greece at Maksimir Stadium in Zagreb, Thursday Nov. 9, 2017. (AP Photo/Darko Bandic)
Greece's Kostas Fortounis, right, fights for the ball with Croatia's Ivan Strinic during the World Cup qualifying play-off first leg soccer match between Croatia and Greece at Maksimir Stadium in Zagreb, Thursday Nov. 9, 2017. (AP Photo/Darko Bandic) AP PHOTO/DARKO BANDIC

Τα πράγματα δεν έχουν πάει καθόλου καλά για αυτήν στο πρώτο μισό της σεζόν αφού τα 220.000.000 που δαπανήθηκαν για μεταγραφές το καλοκαίρι του 2017 δεν έχουν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, παρόλα αυτά η Μίλαν δεν είναι διατεθειμένη να ρίξει λευκή πετσέτα.

Ανεξάρτητα από το τι θα καταφέρει στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν (είναι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας και συνεχίζει στο Europa League, ενώ στο πρωτάθλημα δίνει μάχη για να βγει στην Ευρώπη) κοιτάζει ήδη το... μέλλον και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα έκλεισε παίκτη για τη σεζόν 2018-19!

Αυτός είναι ο Ίβαν Στρίνιτς, με τον 30χρονο Κροάτη διεθνή αριστερό μπακ να μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Σαμπντόρια (τον πήρε πέρυσι από την Νάπολι, μετράει ήδη 15 συμμετοχές) και τους "ροσονέρι" να κινούνται γρηγορότερα απ'όλους και να έρχονται σε συμφωνία με τον εκπρόσωπό του για να τον κάνουν δικό τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK