Εσύ θα πανηγύριζες, αν ήσουν ο Μπονούτσι;

Ποιος ο λόγος που οδήγησε τον Λεονάρντο Μπονούτσι να πανηγυρίσει μέσα στο σπίτι της Γιουβέντους το γκολ που πέτυχε για το προσωρινό 1-1; Ο ίδιος εξηγήθηκε...

AC Milan's Giacomo Bonaventura, center, celebrates with teammates Leonardo Bonucci, right, and Ricardo Rodriguez after scoring his side's first goal during an Italian Serie A soccer match between AC Milan and Sampdoria, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Λεονάρντο Μπονούτσι AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Έχεις φάει ψωμί από τη Γιουβέντους για επτά χρόνια. Ταυτόχρονα έχεις ζήσει τόσα πολλά που είναι δύσκολο να τα διαγράψεις σ' ένα καλοκαίρι.

Ακόμη κι αν αισθάνθηκες ανεπιθύμητος ή προδωμένος και σκέφτηκες πως ήρθε η στιγμή για μια αλλαγή στην (ποδοσφαιρική) ζωή σου, γιατί αλλάζεις τόσο;

Όλος αυτός ο πρόλογος για τον Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τη Γιουβέντους και σκόραρε και πανηγύρισε μπροστά στο πέταλο.

" Δεν σχεδίαζα να πανηγυρίσω, αλλά οι αποδοκιμασίες μού άλλαξαν την απόφαση", δήλωσε στο Sky Italia, συμπληρώνοντας πως " φανταζόμουν πως η υποδοχή θα ήταν ανάμεικτη, μα προτίμησαν να με χλευάσουν. Δεν τους κρατώ κακία, γιατί έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν ό,τι κρίνουν κατάλληλο. Πάντως νομίζω ότι έδωσα πάρα πολλά στη Γιουβέντους, περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον".

Μια πικρία αλήθεια την έβγαλε κι ας έκανε χιούμορ στο φινάλε, λέγοντας πως αυτός ήταν που διέκοψε το μηδέν παθητικό των πρώην συμπαικτών του, μετά από 928 λεπτά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK