Έτοιμη για την πρώτη μεταγραφική "βόμβα"

Οι Κινέζοι νέοι ιδιοκτήτες της Μίλαν θέλουν να κάνουν ένα μεγάλο "χτύπημα" για να δείξουν τις προθέσεις τους για τους "ροσονέρι" της νέας εποχής και έχουν ήδη εντοπίσει τον πρώτο τους στόχο: τον Χάρι Κέιν! Διαβάστε πόσα θα προσφέρουν στην Τότεναμ.

Έτοιμη για την πρώτη μεταγραφική "βόμβα"

Η Μίλαν περνάει πλέον σε μία νέα φάση της ιστορίας της, με γκρουπ Κινέζων επενδυτών να μπαίνουν στα κοινά παραλαμβάνοντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών από την Fininvest (ιδιοκτησίας Μπερλουσκόνι) και όλα δείχνουν πως θέλουν να κάνουν πολύ γρήγορα αισθητή την παρουσία τους.

Έτοιμη για την πρώτη μεταγραφική "βόμβα"

Αυτό θα γίνει με μία ηχηρή μεταγραφή στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με την "Corriere dello Sport" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως ο Νο 1 στόχος των Μιλανέζων είναι πλέον ο Χάρι Κέιν για τον οποίο είναι διατεθειμένοι να δώσουν 42.00.000 λίρες (ήτοι 50.000.000 ευρώ) για να τον πάρουν από την Τότεναμ.

Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο μέσο ο Άγγλος διεθνής επιθετικός είναι ο ένας από τα δύο πρόσωπα που ενδιαφέρουν έντονα τους "ροσονέρι", με τον άλλο να είναι ο Μάρκο Βεράτι της Παρί Σεν Ζερμέν και τους Κινέζους να σκοπεύουν να δώσουν μέχρι και 100.000.000 ευρώ τον προσεχή χειμώνα για την ενίσχυση του ρόστερ.

Έτοιμη για την πρώτη μεταγραφική "βόμβα"

Ο Μοντέλα έχει μάλιστα ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του Κέιν αφού θεωρεί πως είναι ιδανικός για να καλύψει τη θέση του σέντερ φορ στην Μίλαν, παίζοντας είτε μόνος του στην κορυφή είτε ως δίδυμο μαζί με τον Κάρλος Μπάκα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK