Έτσι "κέρδισε" ήδη τον Μπονούτσι ο Γκατούζο!

Ο Τζενάρο Γκατούζο είχε εφιαλτικό ντεμπούτο στον πάγκο της Μίλαν όμως παρηγοριά για αυτόν είναι πως με το... καλημέρα πήρε πόντους εκτίμησης από τους παίκτες του. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Έτσι "κέρδισε" ήδη τον Μπονούτσι ο Γκατούζο!

Η αλήθεια είναι πως το σενάριο όσον αφορά στο ντεμπούτο στον πάγκο της Μίλαν ήταν βγαλμένο από τους χειρότερους εφιάλτες του Τζενάρο Γκατούζο, με την μέχρι πρότινος άποντη Μπενεβέντο να κερδίζει τον πρώτο της βαθμό με τους "ροσονέρι" με γκολ στο 95' από τον τερματοφύλακά της!

Παρόλα αυτά δεν είναι όλα μαύρα ή γκρίζα για τον διάδοχο του Βιτσέντσο Μοντέλα αφού σύμφωνα με αποκάλυψη της "Corriere della Sera", έχει καταφέρει μέσα σε μία εβδομάδα δουλειάς να κερδίσει πολλούς πόντους εκτίμησης ελεω της δουλειάς του.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Μίλαν, στις πρώτες 14 αγωνιστικές της Serie A, ήταν μαζί με την Τορίνο η ομάδα που είχε τρέξει λιγότερο στο γήπεδο και ο Γκατούζο (μετά το ματς με την Μπενεβέντο δήλωσε πως "πρέπει να βελτιώσουμε τη φυσική κατάσταση") διέγνωσε το πρόβλημα και αποφάσισε να το λύσει.

Έτσι "κέρδισε" ήδη τον Μπονούτσι ο Γκατούζο!

Πώς; Φέρνοντας νέα μεθολοδογία στην προπόνηση σε σύγκριση με τον Μοντέλα, με τις προπονήσεις στο Μιλανέλο να είναι πλέον περισσότερο δυνατές και απαιτητικές για όλους και το γεγονός αυτό να αρέσει σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Από τους πλέον ικανοποιημένους μετά από αυτό το νέο μέτρο είναι μάλιστα ο αρχηγός Λεονάρντο Μπονούτσι, που είχε φτάσει πρόσφατα στο σημείο να φωνάξει και προσωπικό γυμναστή στο Μιλανέλο για να βελτιώσει την κατάστασή του.

Δεν είναι όμως μόνο η αύξηση της έντασης στις προπονήσεις το μοναδικό "μέτρο" που έφερε ο "Ρίνγκιο" αφού σύμφωνα με την εφημερίδα, αναβαθμίζεται και ο ρόλος του πρώην συμπαίκτη του Γκατούζο, Κρίστιαν Αμπιάτι, με τον τιμ μάνατζερ των "ροσονέρι" να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να βελτιώσει τις σχέσεις των παικτών στα αποδυτήρια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK