Έβαλε και άλλον τεχνικό στο μάτι για την Μίλαν του μέλλοντος!

Την ώρα που ο Τζενάρο Γκατούζο "παλεύει" για να τελειώσει τη σεζόν στη Μίλαν, η διοίκησή της πρόσθεσε νέο όνομα στη λίστα της για την άκρη του πάγκου το ερχόμενο καλοκαίρι!

Milan head coach Gennaro Gattuso looks from the bench ahead of the group D Europa League soccer match between Rijeka and Milan, at the Rujevica stadium in Rijeka, Croatia, Thursday, Dec. 7, 2017. (AP Photo/Darko Bandic)
Milan head coach Gennaro Gattuso looks from the bench ahead of the group D Europa League soccer match between Rijeka and Milan, at the Rujevica stadium in Rijeka, Croatia, Thursday, Dec. 7, 2017. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Το βράδυ της Τετάρτης (27/12) η Μίλαν αντιμετωπίζει τη συμπολίτισσα Ίντερ σε νοκ-άουτ ματς για τα προημιτελικά του Coppa Italia, με το ματς αυτό να έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Τζενάρο Γκατούζο. Όχι απλά επειδή θέλει μία μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο αλλά επειδή βάσει των τελευταίων σεναρίων που κυκλοφορήσαν, σε περίπτωση ήττας (=αποκλεισμός), δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν και να επιστρέψει στην άκρη του πάγκου ο Μοντέλα!

Η μεταγραφική υστερία που έχει πιάσει πάντως την Μίλαν όσον αφορά στη θέση του προπονητή αναμένεται να συνεχιστεί και το καλοκαίρι, με την "Gazzetta dello Sport" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως οι "ροσονέρι" έχουν βάλει στο κάδρο των υποψήφιων διαδόχων ένα ακόμα "βαρύ" όνομα από την ιταλικη προπονητική πιάτσα.

Αυτός είναι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως ο "Μάντσιο" είναι δυσαρεστημένος στην Ζενίτ και αναζητεί τρόπο διαφυγής, με τα εμπόδια για την ολοκλήρωση του deal να είναι το υψηλό του συμβόλαιο (8.000.000 ευρώ ετησίως) αλλά και μία πιθανή πρόταση που θα έχει από την εθνική Ιταλίας!

News 24/7

24MEDIA NETWORK