Έχασαν την μπάλα στην Μίλαν και ετοιμάζονται να απολύσουν τον Γκατούζο!

Ο Τζενάρο Γκατούζο "παίζει το κεφάλι" του στο επικείμενο ντέρμπι της πόλης με την Ίντερ, με ρεπορτάζ της "Stampa" να αποκαλύπτει μάλιστα τον... μοναδικό υποψήφιο διάδοχό του!

"Το πρόβλημα δεν είμαι εγώ, εάν έβλεπα την ομάδα μακριά από μένα θα σκεφτόμουν ακόμα και την παραίτηση", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τζενάρο Γκατούζο μετά τη νέα αποτυχία της Μίλαν, με 2-0 εντός έδρας από την Αταλάντα, ωστόσο φαίνεται πως οι άνθρωποι των "ροσονέρι" έχουν ήδη αποφασίσει για αυτόν... χωρίς αυτόν!

 

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα "Stampa", το ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης κόντρα στην Ίντερ για τα προημιτελικά του Coppa Italia αναμένεται να καθορίσει το μέλλον του στον πάγκο, αφού σε περίπτωση ήττας θα αποτελέσει παρελθόν με τη συμπλήρωση ενός μήνα από την πρόσληψή του.

Το ίδιο μέσο δίνει μάλιστα μία ακόμα εντυπωσιακή είδηση και αυτή αφορά τον υποψήφιο διάδοχο του "Ρίνγκιο" στον πάγκο των "ροσονέρι", υποστηρίζοντας πως αυτός θα είναι ο... Βιτσέντσο Μοντέλα!

Δεν έχει κλείσει μήνας από το διαζύγιό του με την Μίλαν και ο Βιτσέντσο Μοντέλα συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να επιστρέψει στο Μιλανέλο αντί του Γκατούζο...

Μπορεί να φαντάζει απίστευτο από τη στιγμή που στις 27 Νοεμβρίου ο "αεροπλανίνο" είδε την πόρτα της εξόδου, ωστόσο η εφημερίδα αναφέρει πως "στα μέσα της σεζόν η διοίκηση δεν θέλει να πάρει τρίτο διαφορετικό προπονητή αλλά προτιμάει να επιστρέψει σε αυτόν που ξέρει ήδη την ομάδα"!