Έχασε από την υποβιβασμένη Μπενεβέντο ο Γκατούσο!

Η Μίλαν... ξέχασε να κερδίζει! Έχασε και από την ουραγό και υποβιβασμένη Μπενεβέντο μέσα στο "Μεάτσα" 1-0, με αποτέλεσμα να συμπληρώσει έξι αγώνες δίχως τρίποντο! Σε κίνδυνο η Ευρώπη (VIDEO).

AC Milan coach Gennaro Gattuso calls out to his players during a Serie A soccer match between AC Milan and Benevento, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
gattuso AP IMAGES

Εκεί που είχε πάρει τα πάνω της και ετοιμαζόταν για... αντεπίθεση που θα την έφερνε ακόμα και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μίλαν πήρε εκ νέου την κάτω βόλτα. Έξι σερί αγωνιστικές δίχως νίκη στο Καμπιονάτο και πλέον η υπόθεση Ευρώπη αρχίζει και γίνεται δύσκολη.

Το Σάββατο η... αρμάδα του Τζενάρο Γκατούσο γνώρισε ντροπιαστική ήττα μέσα στο "Μεάτσα" από την πεσμένη Μπενεβέντο, η οποία μάλιστα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες!

Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Λεμέλο στο 29ο λεπτό, με το δεύτερο του τέρμα τη φετινή σεζόν στο Καμπιονάτο! Είναι να μην βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο οι φίλοι των "ροσονέρι";

Πάντως με νίκη η Αταλάντα την Κυριακή στην έδρα της κόντρα στην Τορίνο, σκαρφαλώνει στην 6η θέση και αφήνει πίσω την Μίλαν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK