Η ατάκα... μαχαιριά του Γκατούζο για το γκολ στο 95'!

Η Μίλαν "κατόρθωσε" να γίνει η πρώτη ομάδα που δεν μπόρεσε να νικήσει την Μπενεβέντο στη φετινή Serie A και ο Τζενάρο Γκατούζο εξέφρασε την πίκρα του με μία τρομερή ατάκα!

Η ατάκα... μαχαιριά του Γκατούζο για το γκολ στο 95'!

Ούτε... ματιασμένη να ήταν η Μίλαν. Λίγες ημέρες μετά την απόλυση του Μοντέλα, ο Τζενάρο Γκατούζο έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των "ροσονέρι" απέναντι στην ουραγό Μπενεβέντο των... 0 βαθμών μετά τα πρώτα 14 ματς όμως δέχτηκε μία από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της προπονητικής του καριέρας.

Αν και προηγήθηκε δύο φορές στο ματς, η ομάδα του ισοφαρίστηκε ισάριθμες, με την δεύτερη ισοφάριση να έρχεται στο 95ο λεπτό με κεφαλιά του κίπερ της Μπενεβέντο Αντρέα Μπρινιόλι!

Η ατάκα... μαχαιριά του Γκατούζο για το γκολ στο 95'!

"Καλύτερα να δεχόμουν μαχαιριά παρά ένα τέτοιο γκολ, είναι πολύ άσχημο να δέχεσαι τέρμα με αυτό τον τρόπο. Δεν θα περίμενα ποτέ να δεχτώ γκολ λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο "Ρίνγκιο" στο φινάλε του ματς, και συνέχισε:

"Δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για τον τρόπο που δούλεψαν όλη την εβδομάδα και για το πνεύμα που έβγαλαν στο γήπεδο. Θα πρέπει να βελτιωθούμε πάντως σε αγωνιστικό και πνευματικό επίπεδο αφού έτσι όπως πάμε δεν αρκεί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK