H δημόσια ομολογία του Γκατούζο προκαλεί... τρόμο!

Περισσότερο και από το γεγονός ότι έπεσε θύμα τρελής ανατροπής από την Νάπολι, οι δηλώσεις που έκανε ο Τζενάρο Γκατούζο στο φινάλε ήταν εκείνες που προβληματισαν τους φίλους της Μίλαν...

H δημόσια ομολογία του Γκατούζο προκαλεί... τρόμο!

Η εκκίνηση της Μίλαν στη φετινή Serie A (δεν είχε αγωνιστεί στην πρεμιέρα) έμοιαζε ονειρεμένη έχοντας πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στην έδρα της Νάπολι στο 49', όμως εξελίχτηκε σε εφιάλτη, με τους "παρντενοπέι" να πετυχαίνουν απίστευτη ανατροπή και να επικρατούν με 3-2 για να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Δεν έφτανε μάλιστα στους φίλους της Μίλαν το φαρμάκι που τους κέρασε η ομάδα τους (για την ακρίβεια οι Ζιελίνσκι με δύο γκολ και Μέρτενς με το νικητήριο) ήρθαν και οι δηλώσεις του Γκατούζο στη συνέντευξη Τύπου να τους "ρίξουν" ακόμα περισσότερα ψυχολογικά.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο τεχνικός των "ροσονέρι" παραδέχτηκε πως η ομάδα του φοβήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα και για αυτό έφυγε από το γήπεδο χωρίς ούτε έναν βαθμό στις αποσκευές της.

H δημόσια ομολογία του Γκατούζο προκαλεί... τρόμο!

"Μετά το 2-1 σβήσαμε τα φώτα, δώσαμε θάρρος στους αντιπάλους μας με το να μην τρέχουμε στο γήπεδο με την διάθεση και τον ίδιο αγωνιστικό θυμό.

Η ομάδα έχει μεγάλο φόβο και για αυτό ευθύνομαι εγώ. Θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να βελτιώσουμε αυτό το πράγμα, και την περασμένη σεζόν συνέβη πάρα πολλές φορές", τόνισε στις δηλώσεις του ο Γκατούζο και πρόσθεσε:

"Ανεξάρτητα από τη σχέση που έχω με τον Κάρλο Αντσελότι, αυτό που έγινε σήμερα με πληγώνει. Δεν μπορείς να έρχεσαι εδώ, να κάνεις ένα τέτοιο παιχνίδι και να επιστρέφεις σπίτι με μηδέν βαθμούς.

Ένα θετικό αποτέλεσμα θα μας έδινε ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας. Τώρα οφείλουμε να γλείψουμε τις πληγές μας και να κοιτάξουμε μπροστά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK