Η νέα Μίλαν δεν θα έχει... Μαλντίνι

Η Μίλαν φεύγει σιγά σιγά από τα χέρια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και περνάει σε αυτά Κινέζων επενδυτών όμως το όνειρο των οπαδών της για την επιστροφή του Πάολο Μαλντίνι στα κοινά παραμένει μακρινό. Ο ίδιος διέψευσε τα σενάρια ενώ μίλησε και για τη νέα εποχή.

Η νέα Μίλαν δεν θα έχει... Μαλντίνι

Το να ονειρεύεται κανείς δεν κοστίζει κάτι όμως η επιστροφή του Πάολο Μαλντίνι στην Μίλαν ως διοικητικός παράγοντας μάλλον ως όνειρο θα πρέπει πλέον να θεωρείται για τους τιφόζι των "ροσονέρι" αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις του εμβληματικού καπιτάνο.

"Δεν είναι τίποτα αλήθεια. Με έχει κουράσει λίγο να ακούω αυτές τις ιστορίες. Έχω τη ζωή μου, η Μίλαν θα παραμείνει ένας πολύ μεγάλος έρωτας, όχι μόνο δικός μου αλλά και όλης της οικογένειάς μου", τόνισε στο ιταλικό "Sky Sport" ο άνθρωπος που για δύο "γεμάτες" δεκαετίες ήταν η σημαία των Μιλανέζων, και πρόσθεσε:

Η νέα Μίλαν δεν θα έχει... Μαλντίνι

"Η αγάπη προς εμένα δεν έχει όρια, οι οπαδοί της Μίλαν είναι παντού αλλά όλοι οι οπαδοί του ποδοσφαίρου μου χαρίζουν την αγάπη τους. Με συγκίνησε το αντίο του Μπερλουσκόνι, εγώ όταν ήρθα στην Μίλαν υπήρχε άλλος πρόεδρος και έτσι είδα από κοντά την αλλαγή ιδιοκτησίας.

Ο Μπερλουσκόνι ήταν ένας εκπληκτικός πρόεδρος, νικητής και πρωτοποριακός στο μοντέρνο ποδόσφαιρο".

Όσον αφορά για τη νέα τάξη πραγμάτων που θα υπάρχει από εδώ και πέρα στην Μίλαν, με το κονσόρτιουμ Κινέζων επιχειρηματιών να αποκτά το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου, ο Μαλντίνι ήταν κατηγορηματικός:

Η νέα Μίλαν δεν θα έχει... Μαλντίνι

"Πιστεύω ότι είναι καθήκον κάποιου που έρχεται σε μία ξένη χώρα να πάει να δει την ιστορία του συλλόγου. Έχω επαναλάβει αρκετές φορές ότι ο πρόεδρος ενός συλλόγου δεν μπορεί να θεωρεί το σύλλογο δικό του.

Η Μίλαν έχει εκατομμύρια οπαδούς στον κόσμο και χρειάζεται να υπάρχει σεβασμός απέναντί τους, θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη και οι δικές τους σκέψεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK