Η συλλεκτική PHOTO των αδερφών Ντοναρούμα πριν υπογράψουν!

Οι Τζανλουίτζι και Αντόνιο Ντοναρούμα υπέγραψαν στην Μίλαν το απόγευμα της Τετάρτης όμως λίγο πριν το κάνουν φρόντισαν να βγάλουν μία ξεχωριστή φωτογραφία στο... μουσείο!

Μία σημαντική ημερομηνία για την οικογένεια Ντοναρούμα ήταν η 11η Ιουλίου 2017, καθώς τα δύο αδέρφια, Τζανλουίτζι και Αντόνιο, πήγαν στα γραφεία της Μίλαν (τους συνόδευε ο πατέρας τους Αλφόνσο) και δέχτηκαν να υπογράψουν συμβόλαια συνεργασίας με την ομάδα της καρδιάς τους.

Ο 18χρονος "Τζίτζο" έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Μίλαν, τετραετούς διάρκειας και με ετήσιες απολαβές ύψους 6.000.000 ευρώ για τον ίδιο, ενώ ο 27χρονος αδερφός του αποχώρησε από τον Αστέρα Τρίπολης (η Μίλαν πλήρωσε με 1.500.000 ευρώ τους Αρκάδες) και υπέγραψε τους Μιλανέζους με 1.000.000 ευρώ το χρόνο.

 

Λίγη ώρα πάντως πριν υπογράψουν τα συμβόλαιά τους (ο Τζίτζι ανακοινώθηκε επίσημα ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας και για τον Αντόνιο) τα δύο αδέρφια επισκέφτηκαν το ποδοσφαιρικό μουσείο της Μίλαν (Museo Mondo Milan) και φωτογραφήθηκαν αμφότεροι δίπλα σε ένα ομοίωμα τροπαίου Champions League, με την ικανοποίησή τους για τη συμφωνία να είναι έκδηλη.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...