Και... τεχνικός διευθυντής ο Μπονούτσι

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι ήρθε στη Μίλαν και οι οπαδοί... γκρέμισαν τα τοίχοι για να τον υποδεχτούν. Ο Ιταλός αμυντικός όμως δεν θα είναι απλά στυλοβάτης στην άμυνα, αλλά θα αναλάβει και χρέη "τεχνικού διευθυντή" σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Και... τεχνικός διευθυντής ο Μπονούτσι

Η μετακίνηση του Λεονάρντο Μπονούτσι από τη Γιουβέντους στη Μίλαν έχει προκαλέσει αίσθηση στο μεταγραφικό παζάρι της φετινής σεζόν. Ο Ιταλός αμυντικός μεταγράφηκε στην πάλαι ποτέ κραταιά δύναμη του ιταλικού ποδοσφαίρου και θα αποτελέσει βασικό πυλώνα στην προσπάθεια ανοικοδόμησης μίας νέας Μίλαν που θα επιστρέψει στην κορυφή του Καμπιονάτο και του Champions League.

Όπως γράφουν ιταλικά Μέσα, ο Μπονούτσι έχει καταλάβει για τα καλά το ρόλο ηγέτη που'χει πλέον στη Μίλαν και μάλιστα έκανε... παραγγελία επιθετικό!

Το "tuttosport" έγραψε το Σάββατο (15/7) ότι ο διεθνής αμυντικός έχει πει στους ανθρώπους της νέας του ομάδας να... τρέξουν και να φέρουν στο Μιλάνο τον Αλβάρο Μοράτα! Οι δύο τους υπήρξαν συμπαίκτες στη Γιουβέντους, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Champions League του 2015 και τον έχει σε τεράστια εκτίμηση.

Στο ίδιο δημοσίευμα γράφεται επίσης ότι ο Μπονούτσι έχει ήδη ξεκινήσει το... ψηστήρι στον Μοράτα για να τον πείσει να έρθει στη Μίλαν! Ο Ισπανός φορ έχει πρόταση και από την Μάντσεστερ Γιουνάιντετ όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Μουρίνιο. Στη γωνία για τον συγκεκριμένο περιμένει και η Τσέλσι...

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK