"Κάνει πλάκα" στον Γκατούζο το πρόγραμμα της Μίλαν!

Ο Τζενάρο Γκατούζο μετράει ημέρες για το ντεμπούτο του στον πάγκο της Μίλαν ως πρώτος προπονητής, με το πρώτο του ματς να του φέρνει θύμησες απο σκηνές χάους στην Lega Pro!

AC Milan midfielder Gennaro Gattuso  arrives on the red carpet to attend the presentation of a portraits book ' Milan Fashion , soccer players portraits' sponsorized by Dolce & Gabbana fashion brand , in downtown Milan, Italy, Thursday, May 19, 2011. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan midfielder Gennaro Gattuso arrives on the red carpet to attend the presentation of a portraits book ' Milan Fashion , soccer players portraits' sponsorized by Dolce & Gabbana fashion brand , in downtown Milan, Italy, Thursday, May 19, 2011. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η αλλαγή που όλοι λίγο-πολύ ανέμεναν εδώ και καιρό στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν έγινε τελικά το μεσημέρι της Δευτέρας, με τον Βιτσέντσο Μοντέλα να αποτελεί παρελθόν μετά τις πρώτες 14 αγωνιστικές της φετινής Serie A και τον μέχρι πρότινος προπονητή της Primavera και παλιά δόξα της ομάδας Τζενάρο Γκατούζο να παίρνει τη σκυτάλη μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η μοίρα τα έφερε μάλιστα έτσι ώστε ο άλλοτε προπονητής του ΟΦΗ να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των "ροσονέρι" σε ένα ματς που η ομάδα του θα είναι το ακλόνητο φαβορί παρότι παίζει εκτός έδρας ενώ ο ίδιος θα τεθεί αντιμέτωπος με συνάδελφό του με τον οποίο "έχει παρελθόν".

"Κάνει πλάκα" στον Γκατούζο το πρόγραμμα της Μίλαν!

Στις 3 Δεκεμβρίου η Μίλαν παίζει στην έδρα της Μπενεβέντο, της χειρότερης ομάδας όχι μόνο στην Ιταλία αλλά σε όλη την Ευρώπη καθώς είναι η μοναδική που μετράει μόνο ήττες σε εθνικά πρωταθλήματα, με το μαύρο ρεκόρ της να έχει φτάσει στις 14 διαδοχικές αποτυχίες από το ξεκίνημα της σεζόν μετά το 0-1 στην έδρα της Αταλάντα τη Δευτέρα.

Ο ίδιος ο Γκατούζο θα βρει στον απέναντι πάγκο τον Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι με τον οποίο είχαν σχεδόν έρθει στα χέρια (!) πριν 1,5 χρόνο, στο ματς που ως προπονητής της Πίζα είχε κερδίσει την άνοδο στην Serie B απέναντι στην Φότζα στους τελικούς των πλέι οφ της Lega Pro!

"Κάνει πλάκα" στον Γκατούζο το πρόγραμμα της Μίλαν!

Στο πρώτο ματς η Πίζα είχε νικήσει με 4-2 στην έδρα της ενώ στη ρεβάνς της 12ης Ιουνίου του 2016 το ματς ήταν άκρως επεισοδιακό, με τον "Ρίνγκιο" να δέχεται στο φινάλε αντικείμενα από την εξέδρα, οπαδούς της Φότζα να εισβάλλουν στο γήπεδο και τον Ντε Τζέρμπι να έχει έντονη λογομαχία μαζί του, για να αποφευχθεί στο... παρά πέντε η μεταξύ τους συμπλοκή!

News 24/7

24MEDIA NETWORK