Καταλήγει σε Τζαμπάολο η Μίλαν

Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι είχε συνάντηση με τον πρώτην τεχνικό της Έμπολι, Μάρκο Τζαμπάολο προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο πρώην τεχνικός της Έμπολι, Μάρκο Τζαμπάολο προστέθηκε στους "μνηστήρες" για τη θέση του νέου προπονητή της Μίλαν. Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Sky Sport", ο αντιπρόεδρος των "ροσονέρι", Αντριάνο Γκαλιάνι είχε συνάντηση με τον 48χρονο τεχνικό προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως υπήρξε καταρχήν συμφωνία, η οποία θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση που η Μίλαν πωληθεί στο κινεζικό fund, ενώ τον Ιταλό θα ακολουθήσει στο Μιλάνο κι ο Αθλητικός Διευθυντής της Έμπολι, Μαρσέλο Κάρλι.

Την περασμένη σεζόν, η Έμπολι, παρά την αποχώρηση του Μαουρίτσιο Σάρι, τερμάτισε στη 10η θέση, κερδίζοντας εύκολα την παραμονή στη Serie A. Κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Τζαμπάολο, ο οποίος αποτέλεσε έναν από τους υποψηφίους αντικαταστάτες του Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Ιταλίας, προτού η Ομοσπονδία καταλήξει στον Τζαμπιέρο Βεντούρα.