Καταλήγει σε Τζαμπάολο η Μίλαν

Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι είχε συνάντηση με τον πρώτην τεχνικό της Έμπολι, Μάρκο Τζαμπάολο προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Empoli's coach Marco Giampaolo during the Italian serie A soccer match between Empoli FC vs SSC Napoli at Carlo Castellani Stadium in Empoli, Italy, 13 September 2015
ANSA/CLAUDIO GIOVANNINI
Empoli's coach Marco Giampaolo during the Italian serie A soccer match between Empoli FC vs SSC Napoli at Carlo Castellani Stadium in Empoli, Italy, 13 September 2015 ANSA/CLAUDIO GIOVANNINI ANSA

Ο πρώην τεχνικός της Έμπολι, Μάρκο Τζαμπάολο προστέθηκε στους "μνηστήρες" για τη θέση του νέου προπονητή της Μίλαν. Σύμφωνα με δημοσίευμα του " Sky Sport", ο αντιπρόεδρος των "ροσονέρι", Αντριάνο Γκαλιάνι είχε συνάντηση με τον 48χρονο τεχνικό προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως υπήρξε καταρχήν συμφωνία, η οποία θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση που η Μίλαν πωληθεί στο κινεζικό fund, ενώ τον Ιταλό θα ακολουθήσει στο Μιλάνο κι ο Αθλητικός Διευθυντής της Έμπολι, Μαρσέλο Κάρλι.

Την περασμένη σεζόν, η Έμπολι, παρά την αποχώρηση του Μαουρίτσιο Σάρι, τερμάτισε στη 10η θέση, κερδίζοντας εύκολα την παραμονή στη Serie A. Κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Τζαμπάολο, ο οποίος αποτέλεσε έναν από τους υποψηφίους αντικαταστάτες του Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Ιταλίας, προτού η Ομοσπονδία καταλήξει στον Τζαμπιέρο Βεντούρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK