"Κατέβασε ρολά" ο χακαρισμένος Ντοναρούμα!

Απίστευτο και όμως ιταλικό! Λίγο αφότου δήλωσε αγάπη για την Μίλαν και μίλησε για ραντεβού με τη διοίκηση, ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα υποστήριξε ότι χάκαραν τον λογαριασμό του στο Instagram και τον έκλεισε!

Είναι δικά του τα λόγια... μεταμέλειας ή όχι; Ίσως και να περάσουν αρκετές ημέρες για το μάθουμε σίγουρα καθώς αμέσως μετά το ποστάρισμα που έγινε από το λογαριασμό του στo Instagram όπου άφηνε ελπίδες στην Μίλαν για παραμονή ("αγαπώ την Μίλαν, μετά το Euro θα μιλήσω  με τη διοίκηση για την ανανέωση"), ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα φρόντισε  να προσγειώσει ανώμαλα όλους τους "ροσονέρι".

 

Και αυτό γιατί υποστήριξε μέσω μηνύματος στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter πως εκείνος στο Instagram χακαρίστηκε, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα πως "κατεβάζει ρολά" για να μην υπάρξουν προφανώς ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον!

 

Από την πλευρά του ο μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη στήριξη που του παρείχε ο παίκτης του το απόγευμα της Κυριακής μέσω του Twitter και αφού πρώτα έγραψε "Nτοναρούμα vs haters 1-0, τι ακολουθεί;", λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής πρόσθεσε:

"Τweet φιλίας  μεταξύ εμού και του Ντοναρούμα. Μετά το Euro θα συναντήσουμε την Μίλαν. Τώρα έχει σημασία η εθνική Ιταλίας".