Λέει όχι στα λεφτά για να γίνει νέος... Τότι ο Ντοναρούμα

Ο Τζίτζι Ντοναμούμα κάνει στην άκρη τον δαιμόνιο μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα και παίρνοντας πάνω του το θέμα του συμβολαίου του, αποφάσισε να ανανεώσει στην Μίλαν! Επιμένουν με... πακτωλό εκατομμυρίων Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma celebrates at the end of a  Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 31, 2016.  Milan won 3-0. (AP Photo/Luca Bruno)
Donnarumma AP

Στα 18 του χρόνια ο Ντοναρούμα θεωρείται ήδη έτοιμος και... έμπειρος τερματοφύλακας, αφού σε δυο σεζόν μετρά 72 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μίλαν. Το συμβόλαιο του όμως ολοκληρώνεται το 2018 και ήδη οι κορυφαίοι σύλλογοι ανά τον κόσμο έχουν πέσει πάνω του σαν τα... κοράκια.

Οι "ροσονέρι" φυσικά και θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα για πολλά χρόνια ακόμα, όμως ο Μίνο Ραϊόλα βάζει... εμπόδια ζητώντας ειδικές ρήτρες στο νέο συμβόλαιο του νεαρού άσου, έτσι ώστε να μπορεί να αποχωρήσει σε ενδεχόμενες νέες αγωνιστικές αποτυχίες της Μίλαν στο μέλλον.

Όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, ο Ντοναρούμα έκανε στην... άκρη τον μάνατζερ του και παίρνοντας πάνω του την υπόθεση ζήτησε να προχωρήσει η ανανέωση! Έτσι, αναμένεται να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με σκοπό να γίνει ο νέος... Τότι του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Πάντως μέχρι και την τελευταία στιγμή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και άλλοι μεγάλοι σύλλογοι συνεχίζουν το στενό πρέσινγκ στην Μίλαν με... αστρονομικές προτάσεις άνω των 40.000.000€ για τον 18χρονο άσο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK