Αυτός είναι ο ποδοσφαιρικός έρωτας του Γκατούζο μετά τον Σεβτσένκο!

Αντρέι Σεβτσένκο είναι μόνο ένας και αυτό το προσυπογράφει και ο Τζενάρο Γκατούζο, που ομολόγησε ότι από την εποχή του "Σέβα" έχει βρεθεί μόνο ένας να τον εντυπωσιάσει. Και είναι πρώην παίκτης του...

Αυτός είναι ο ποδοσφαιρικός έρωτας του Γκατούζο μετά τον Σεβτσένκο!
AP PHOTO

Μετά το 0-0 με την εκπρόσωπο του ιταλικού Νότου, Νάπολι, η Μίλαν αντιμετωπίζει το βράδυ της Τετάρτης μία εκπρόσωπο του... Βορρά, την Τορίνο, και ενόψει της αναμέτρησης αυτής για την 33η αγωνιστική στην Serie A ο Τζενάρο Γκατούζο έδωσε "είδηση".

Όχι για την τακτική ή τους παίκτες με τους οποίους θα παρατάξει την ομάδα του για να φύγει με το τρίποντο από το Πιεμόντε αλλά με την αναφορά σε έναν ποδοσφαιριστή της "γκρανάτα", για τον οποίο δήλωσε πως πέρα εκείνου, ουδείς άλλος τον έχει εντυπωσιάσει μετά την εποχή Σεβτσένκο στην Μίλαν.

Η αναφορά του "Ρίνγκιο" ήταν για τον Αντρέα Μπελότι που τον είχε παίκτη πριν μερικά χρόνια όταν προπονούσε την Παλέρμο και είχε δείξει από τότε τη μεγάλη αξία του στο χορτάρι, με τον τεχνικό της Μίλαν να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης:

Αυτός είναι ο ποδοσφαιρικός έρωτας του Γκατούζο μετά τον Σεβτσένκο!
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

"Το έλεγα τρία χρόνια πριν, μετά τον Σεβτσένκο ήταν εκείνος που με είχε εντυπωσιάσει περισσότερο από κάθε άλλο για το πώς κλωτσάει τη μπάλα και τη στέλνει πάντα εντός εστίας.

Πέρασε μία δύσκολη στιγμή αλλά έχει μεγάλη φυσική δύναμη. Είναι εντυπωσιακός και όταν πηδάει για κεφαλιά. Πρόκειται για παιδί που έχει το μυαλό μέσα στο κεφάλι, στις 20 ημέρες που τον προπόνησα είχα εξαιρετική σχέση μαζί του.

Εάν τον περίμενα τόσο δυνατό; Έχει μέσα του το δηλητήριο, είναι λογικό να το βγάλει έξω. Είναι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής".

News 24/7

24MEDIA NETWORK