Μοντέλα: "Στόχος να επιστρέψουμε στην κορυφή"

Ο Βιντσέντζο Μοντέλα έθεσε τους στόχους της θητείας του στη Μίλαν και είναι πολύ υψηλοί.

Μοντέλα: "Στόχος να επιστρέψουμε στην κορυφή"
Μοντέλα

Μία ημέρα πριν παρουσιαστεί από τη Μίλαν, ο νέος τεχνικός, Βιντσέντζο Μοντέλα, μίλησε στο κανάλι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και επανέλαβε ότι στόχος είναι η επιστροφή του συλλόγου εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή.

Ο 42χρονος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στο "SportMediaset", όπου εξήγησε τι χρειάζεται για να κλείσει η "ψαλίδα" από τη Γιουβέντους: "Την επόμενη εβδομάδα αρχίζουμε τη σοβαρή δουλειά. Η Μίλαν πρέπει να λειτουργεί σε κλίμα να ξαναγίνει μεγάλη σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και σε ιταλικό επίπεδο".

"Υπάρχει δουλειά να κάνουμε, η πρόκληση είναι δύσκολη, ωστόσο γνωρίζω καλά τι πρέπει να κάνω. Τη διαφορά πολύ συχνά την κάνουν οι ποδοσφαιριστές, άρα είναι σημαντικό να βελτιωθεί η απόδοσή τους. Μέσα από αυτήν τη διαδικασία, μπορούν να έρθουν τα αποτελέσματα".

Όσο για το πώς δέχθηκε αυτήν την αλλαγή στη ζωή του, τόνισε ότι από μικρός ήταν συνδεδεμένος με τους "ροσονέρι": "Εμείς οι προπονητές ζούμε με τις αλλαγές και όταν γίνεται κάποια, πάντα υπάρχουν δυνατά συναισθήματα. Είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος".

"Από μικρός ονειρευόμουν να παίξω στη Μίλαν, αλλά ο Γκαλιάνι δεν με πήρε ποτέ. Το έκανε τώρα, αλλά ως προπονητής. Έχω μερικές άσπρες τρίχες παραπάνω, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσω να δώσω το καλύτερο. Ο Φαν Μπάστεν ήταν πάντα το είδωλό μου. Τώρα ελπίζω να τον γνωρίσω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK