Μπερλουσκόνι: "Πούλησα τη Μίλαν από αγάπη"

Τους λόγους που πούλησε την Μίλαν ξεκαθάρισε με μια ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Μπερλουσκόνι: "Πούλησα τη Μίλαν από αγάπη"

Η συγκινητική ανακοίνωση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο facebook:

"Προς όλους τους οπαδούς της Μίλαν. Τριάντα χρόνια πριν, αγόρασα την Μίλαν ως μια πράξη αγάπης. Την πουλάω ως ένδειξη μιας ακόμη μεγαλύτερης αγάπης.

Εμπιστεύομαι τον σύλλογο σε μια ομάδα ανθρώπων, που έχει τους απαραίτητους πόρους και την θέληση να επενδύσει για να ξανα μπορέσει η Μίλαν να ανταγωνιστεί τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Φυσικά είμαι συγκινημένος και λυπημένος, αλλά και ήρεμος με την πεποίθηση ότι έχω ενεργήσει για ακόμα μια φορά για το καλό της Μίλαν, και θα συνεχίσω να είμαι ο πιο ένθερμος οπαδός της.

Αυτά τα 30 χρόνια θα παραμείνουν στην καρδιά μου, με μεγάλες αναμνήσεις που δεν μπορούν να συγκριθούν. Είχα το προνόμιο να οδηγήσω την ομάδα που αγαπώ μέχρι να γίνει ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στον κόσμο.

Μνήμες και ευχαριστίες προς όλους τους μεγάλους παίκτες, προπονητές και διευθυντές οι οποίοι ήταν επιτυχημένοι στο σύλλογο, πολλοί από αυτούς θα μείνουν στην ιστορία ως θρύλοι του ποδοσφαίρου, αφού βοήθησαν να σημειωθούν εξαιρετικές νίκες στην Ιταλία, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

Πάνω από όλα όμως δεν θα ξεχάσω ποτέ την συμμετοχή και την αγάπη των οπαδών: το πάθος εκατομμυρίων ανθρώπων για τα "ροσονέρι" έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πραγματοποίηση αυτής της μοναδικής ομάδας που ήταν ισχυρότερη από οποιαδήποτε άλλη, ισχυρότερη από την αδικία, ισχυρότερη από την κακή τύχη.

Θα είμαι στις κερκίδες μαζί τους για να πανηγυρίζω, και πολύ πιθανό να πονέσω, αλλά είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα πανηγυρίζουμε μαζί μεγάλες επιτυχίες της νέας Μίλαν, τιμώντας την μεγάλη μας παράδοση

Μια μεγάλη «ροσονέρο» αγκαλία σε κάθε ένα από έσας"

News 24/7

24MEDIA NETWORK