Ντοναρούμα και Ραϊόλα βάζουν ξανά φωτιές στην Μίλαν!

Λίγους μήνες αφότου ο Τζίτζι Ντοναρούμα υπέγραψε νέο βασιλικό συμβόλαιο με την Μίλαν, ο Μίνο Ραϊόλα ζητάει από τους "ροσονέρι" την ακύρωσή του δημιουργώντας νέα δεδομένα!

Με τον Μίνο Ραϊόλα να κινεί τα νήματα παρασκηνιακά, ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα είχε ανοίξει την πόρτα της εξόδου της Μίλαν το περασμένο καλοκαίρι, όμως τελικά μετά από ατελείωτες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών ο παίκτης "πείστηκε" και στις 11 Ιουλίου δέχτηκε να ανανεώσει τη συνεργασία του με το σύλλογο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021.

Μία απόφαση που ήταν "χρυσή" για αυτόν αφού από εκεί που έπαιρνε 100.000 ευρώ το χρόνο πέρασε στα... 5.500.000 ευρώ ετησίως και με την προοπτική ότι θα είναι ο επικεφαλής της προσπάθειας των Μιλανέζων να χτίσουν μία νέα ποδοσφαιρική αυτοκρατορία που θα κυριαρχήσει στα επόμενα χρόνια σε Ιταλία και Ευρώπη.

Όλα αυτά "ωραία και καλά", όμως η ευτυχία και τα... μέλια μεταξύ της Μίλαν και του 18χρονου πορτιέρε δεν φαίνεται να κράτησε πάνω από τρεις μήνες, αφού σύμφωνα με την "Corriere della Sera", ήρθε ο δαιμόνιος μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα να ανάψει... φωτιές!

 

Συγκεκριμένα, μέσω του δικηγόρου και συμβούλου του, έχει αποστείλει ηλεκτρονικά μηνύματα στην Μίλαν ζητώντας την ακύρωση του συμβολαίου του Ντοναρούμα από τη στιγμή που δεν έχει μπει σε αυτό ρήτρα αποδέσμευσης.

Δεν είναι όμως μόνο ο Ραϊόλα που "ενοχλεί" την Μίλαν αφού και ο Ντοναρούμα φέρεται να έχει στείλει έγγραφο στους διοικούντες τον σύλλογο με το οποίο επικαλείται πως έγινε αποδέκτης ψυχολογικών πιέσεων, με αποτέλεσμα να βάλει την υπογραφή του χωρίς να έχει την απαραίτητη ψυχική ηρεμία...

Φυσικά, πίσω από όλα αυτά κρύβεται η γνωστή επιθυμία του Ντοναρούμα να αρπάξει τον πελάτη του μέσα από τα χέρια των Μιλανέζων, με σκοπό να τον "πλασάρει" σε μία εκ των Ρεάλ Μαδρίτης ή Παρί Σεν Ζερμέν που προσφέρουν πολύ μεγαλύτερα ποσά για να τον κάνουν δικό τους.