Ο Γκατούζο έδειξε την κλάση του με μία... αγκαλιά

Η Μίλαν άνοιξε νωρίς το σκορ κόντρα στην Σαμπντόρια με τον Μποναβεντούρα, ωστόσο τα φώτα έπεσαν πάνω στον Τζενάρο Γκατούζο λόγω μίας εντυπωσιακής κίνησής του!

AC Milan coach Gennaro Gattuso celebrates a 2-1 win at the end of a Serie A soccer match between AC Milan and Lazio, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 28, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan coach Gennaro Gattuso celebrates a 2-1 win at the end of a Serie A soccer match between AC Milan and Lazio, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 28, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Εκρηκτικό ήταν το ξεκίνημα της Μίλαν στον αγώνα της με την Σαμπντόρια για την 25η αγωνιστική στη Serie A καθώς πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο, πέτυχε γκολ και είχε και χαμένο πέναλτι.

Μόλις στο 7' ο Ρικάρντο Ροντρίγκες είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με πέναλτι όμως ο Εμιλιάνο Βιβιάνο έπεσε σωστά στη δεξιά γωνία του και απέκρουσε (είναι ο πορτιέρε με τις περισσότερες αποκρούσεις πέναλτι στο φετινό Καμπιονάτο, 3 συνολικά) ενώ έξι λεπτά αργότερα έγινε το 1-0.

Ο Καλάμπρια έβγαλε τη σέντρα και ο Μποναβεντούρα εκτέλεσε από κοντά τον κίπερ της Σαμπντόρια στο 13', με τον κόσμο να αποθεώνει στις εξέδρες και τον Γκατούζο να δίνει... ρέστα στην άκρη του πάγκου.

Και αυτό γιατί δεν έμεινε στους πανηγυρισμούς των παικτών του αλλά "έπεσε" πάνω στον Άλβαρες, με τον "Ρίνγκιο" να τον αγκαλιάζει για να του δώσει κουράγιο μετά το χαμένο πέναλτι και να κερδίζει ακόμα περισσότερους πόντους εκτίμησης από τους φανς της ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK