Ο Γκατούζο εκτόξευσε θεϊκές ατάκες για διακοπές και... κούκλες!

Η ήττα από τη Μπενεβέντο έβγαλε την Μίλαν εκτός ευρωπαϊκής τροχιάς και ο Τζενάρο Γκατούζο όχι μόνο έκοψε τα ρεπό αλλά έστειλε και αυστηρό μήνυμα σε συνεντευξη Τύπου!

AC Milan coach Gennaro Gattuso gestures during a Serie A soccer match between Roma and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
AC Milan coach Gennaro Gattuso gestures during a Serie A soccer match between Roma and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Ποιος είδε τον Τζενάρο Γκατούζο και δεν τον φοβήθηκε στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου (28/4), παραμονή του εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Μπολόνια...

Έχει περάσει μία εβδομάδα από το κάζο στο "Σαν Σίρο" από την Μπενεβέντο (0-1) που έριξε την Μίλαν στην 7η θέση της βαθμολογίας στην Serie A , παρόλα αυτά ο τεχνικός των "ροσονέρι" όχι μόνο δεν έχει διάθεση να το ξεχάσει αλλά φρόντισε να το υπενθυμίσει σε όλους με σκληρά λόγια.

Αφορμή ήταν ερώτηση που δέχτηκε για την απόφασή του να κόψει τα ρεπό που είχαν οι παίκτες του μέσα στην εβδομάδα, με την άλλοτε σημαία της Μίλαν εντός γηπέδου να απαντάει με δυναμισμό:

"Το περασμένο Σάββατο πιάσαμε πάτο και ήταν σωστό να αναλάβουμε τις ευθύνες μας ακυρώνοντας τις ελεύθερες ημέρες που είχαμε, ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε. Δεν υπάρχει το παραμικρό άλλοθι.

AC Milan coach Gennaro Gattuso walks off the pitch as players celebrate their 2-0 win at the end of a Serie A soccer match between Roma and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
AC Milan coach Gennaro Gattuso walks off the pitch as players celebrate their 2-0 win at the end of a Serie A soccer match between Roma and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Εγώ ο ίδιος έπρεπε να πάω διακοπές με την οικογένειά μου αλλά έσκισα τα εισιτήρια και έμεινα εδώ για να δουλέψω. Σε κάποιους αυτό άρεσε και σε άλλους όχι, όμως αδιαφορώ για το αν υπήρχε παίκτης που δυσαρεστήθηκε με το κομμένο ρεπό", δήλωσε αρχικά ο Γκατούζο, για να συνεχίσει:

"Σύμφωνα με εσάς πηγαίνω στο Μιλανέλο για να χτενίζω τις κούκλες; Δεν είμαι απογοητευμένος αλλά εξοργισμένος, θα ήταν ασέβεια από την πλευρά μου να έρχομαι εδώ με το χαμόγελο του ηλίθιου και να λέω αστεία".

Ο Γκατούζο δεν παρέλειψε να ρίξει το καρφί του στα ιταλικά μίντια για την κριτική που γίνεται στην ομάδα του ("Όταν νικούσαμε ήμασταν ο Μπραντ Πιτ και τώρα είμαστε όλοι τέρατα;", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του), ενώ για το μέλλον του στους "ροσονέρι", είπε:

"Είμαστε όλοι σε συζητήσεις: εγώ, η ομάδα και η διοίκηση. Στο φινάλε της σεζόν θα γίνει η αξιολόγηση και αν οι διοικούντες κρίνουν πως δεν πάνε καλά τα πράγματα, θα με στείλουν σπίτι μου..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK