Ο Γκατούζο επέστρεψε στην Μίλαν και πώρωσε τον κόσμο της!

Ο Τζενάρο Γκατούζο ανακοινώθηκε ως ο νέος τεχνικός της ομάδας Νέων της Μίλαν και στις πρώτες του δηλώσεις "έφτιαξε" τους οπαδούς της μιλώντας για τις μεταγραφές της πρώτης ομάδας.

Ο Γκατούζο επέστρεψε στην Μίλαν και πώρωσε τον κόσμο της!

Αφού "ψήθηκε" σε πάγκους διαφόρων ομάδων και μάλιστα και εκτός Ιταλίας, με τον ΟΦΗ να είναι μεταξύ αυτών, ο Τζενάρο Γκατούζο επέστρεψε την Παρασκευή (26/5)... σπίτι του, με την Μίλαν να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα πως ο 39χρονος άλλοτε άσος των "ροσονέρι" θα καθοδηγεί από εδώ και πέρα την Primavera (ομάδα Νέων) του συλλόγου.

Στις πρώτες του μάλιστα δηλώσεις ο "Ρίνγκιο" μίλησε όχι μόνο για την νέα πρόκληση που έχει μπροστά του αλλά και για την ισχυρή ομάδα που φτιάχνει η νέα διοίκηση της Μίλαν!

"Εχω γράψει σημαντικές σελίδες με αυτή την ομάδα αλλά τώρα θα είμαι ο προπονητής της Primavera. Είμαι χαρούμενος για τη στοργή που υπάρχει αλλά δεν θέλω να ενθουσιάζεστε με εμένα αλλά για την ομάδα που φτιάχνει η Μίλαν και τους νέους παίκτες που έρχονται.

Ο Γκατούζο επέστρεψε στην Μίλαν και πώρωσε τον κόσμο της!

Τρεις εβδομάδες πριν, στο πρώτο κάλεσμα της Μίλαν, είχα ήδη μιλήσει με άλλες ομάδες. Βρεθήκαμε αμέσως, ο Μιραμπέλι έμοιαζε με τον Μπαρέζι επειδή έπαιζε man-to-man πάνω μου. Εάν βρίσκομαι τώρα εδώ τα εύσημα ανήκουν στους Φασόνε και Μιραμπέλι. Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που επέστρεψα σπίτι", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Γκατούζο και συμπλήρωσε:

"Αυτό που με νοιάζει είναι να προπονήσω τα νέα παιδιά. Την πίεση την αισθάνομαι κάθε ημέρα, αποτελεί κομμάτι του είναι μου. Εκτιμώ πολύ τον Μοντέλα, ξέρω ότι με εκείνον μπορώ να βελτιωθώ. Στόχος μου είναι πάντως να μεταδώσω στα παιδιά το dna της Μίλαν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK