O Κουτρόνε τα... έσταξε και ο Γκατούζο τον έφτιαξε!

Ο Πάτρικ Κουτρόνε άνοιξε το δρόμο για την "τεσσάρα" της Μίλαν επί της ΣΠΑΛ με δύο γκολ και ο Τζενάρο Γκατούζο δεν έχασε την ευκαιρία να τον αποθεώσει με μία ιδιαίτερη σύγκριση...

O Κουτρόνε τα... έσταξε και ο Γκατούζο τον έφτιαξε!

Η Μίλαν είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα και το βροντοφώναξε και στην έδρα της ΣΠΑΛ το απόγευμα του Σαββάτου, περνώντας νικηφόρα με 4-0 (πριν λίγο καιρό η συμπολίτισσα Ίντερ είχε αναδειχτεί ισόπαλη 1-1) και έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πάτρικ Κουτρόνε με δύο γκολ.

Μάλιστα, ήταν τέτοια η εμφάνιση του 20χρονου Ιταλού επιθετικού που ο Τζενάρο Γκατούζο δεν είχε πρόβλημα στο φινάλε να τον αποθεώσει με μοναδικό τρόπο, κάνοντας μία σύγκριση με ένα "ιερό τέρας" του ιταλικού ποδοσφαίρου όσον αφορά στην παραγωγικότητα, τον Φιλίπο Ιντσάγκι.

O Κουτρόνε τα... έσταξε και ο Γκατούζο τον έφτιαξε!

"Πρόκειται για έναν νεαρό παίκτη που έχει πάρα πολύ μεγάλη θέληση. Κάποιες φορές κάνει αφελή λάθη και πρέπει να βελτιωθεί, θα πρέπει να μάθει να παίζει κυρίως για την ομάδα.

Είναι εκπληκτικός στα τελευταία 16 μέτρα, μέσα στην περιοχή των αντιπάλων, θα πεθάνει με αυτό το "δηλητήριο". Σύγκριση; Το έχω πει αρκετές φορές, μοιάζει με τον Ιντσάγκι.

Από άποψη τεχνικής δεν είναι στο τοπ, θα πρέπει να επιμείνει και να δουλέψει για να βελτιώσει αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού του", ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των "ροσονέρι" για τον Κουτρόνε που έχει βάλει τα γυαλιά στους Κάλινιτς και Σίλβα, για τους οποίους η Μίλαν δαπάνησε 60.000.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι.

ΣΠΑΛ - ΜΙΛΑΝ 0-4

News 24/7

24MEDIA NETWORK