Ο Μαλντίνι δεν αμφιβάλλει για την Μίλαν του Γκατούζο και το λέει ανοιχτά!

Σίγουρος για τη κατάκτηση της 4ης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα είναι ο Πάολο Μαλντίνι, ενώ πιέζει τη Νάπολι να μην αποθαρρυνθεί από τη κατάκτηση του τίτλου.

Ο πάλαι ποτέ αρχηγός των ροσονέρι Πάολο Μαλντίνι, βραβέυτηκε από τον ιταλικό σύλλογο για τη χρόνια προσφορά του και έκανε δηλώσεις στο Sky Sport, κατά τη διάρκεια της τελετής:

"Έπειτα από μία δύσκολη σεζόν, η Μίλαν είναι πιθανώς η καλύτερη ομάδα ανάμεσα στις υπόλοιπες που "κυνηγάνε" τη τέταρτη θέση. Γι' αυτό πιστεύω ότι είναι δίκαιο για τους παίκτες να πιστέψουν ότι μπορούν να πάνε στο Τσάμπιονς Λιγκ, επειδή θετικά αποτελέσματα έρχονται μόνο με πίστη στις δυνατότητές τους. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πολεμάς μέχρι το τέλος για οποιαδήποτε ευκαιρία σου δίνεται.

Το ίδιο ισχύει και για το πρωτάθλημα, η Νάπολι πρέπει να πιστέψει και να μη τα παρατήσει, επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί. Δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να το χάσει η Γιουβέντους, αλλά αν κάτι τέτοιο συμβεί, η Νάπολι πρέπει να είναι εκεί και να ξέρει πως να εκμεταλλευτεί τη κατάσταση".