O Μπάκα πέταξε στα μούτρα των Κινέζων τα λεφτά!

Η Tianjin Quanjian του Καναβάρο έκανε μία εξωπραγματική πρόταση στον Κάρλος Μπάκα αλλά ο Κολομβιανός φορ είπε "όχι" με δυναμικό τρόπο! Διαβάστε το story.

O Μπάκα πέταξε στα μούτρα των Κινέζων τα λεφτά!

Λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος στην Κίνα, η Tianjin Quanjian κάνει ό,τι μπορεί για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της και δύο παίκτες που διαγράφουν καλή πορεία στην Ευρώπη και τους οποίους κυνηγάει είναι ο Κώστας Μήτρογλου (Μπενφίκα) και ο Νίκολα Κάλινιτς (Φιορεντίνα).

Δεν είναι όμως το συγκεκριμένο δίδυμο που ενδιαφέρει έντονα την ομάδα του Φάμπιο Καναβάρο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία έγινε κρούση και στον Κάρλος Μπάκα, με τον Κολομβιανό άσο της Μίλαν να επιλέγει ωστόσο να συνεχίσει στην Ευρώπη και στους "ροσονέρι".

"Πώς γίνεται κάποιος να πει όχι στα πάρα πολλά χρήματα των Κινέζων; Αντιστέκεται με το μυαλό και με τα πόδια στη γη. Τα χρήματα δεν είναι τα πάντα στη ζωή, πρώτα είναι ο Θεός, έπειτα η οικογένεια: αυτά είναι τα σημαντικότερα πράγματα.

Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος που μένω εδώ και θέλω να παραμείνω εδώ και να δώσω τα πάντα στα επόμενα παιχνίδια. Θέλω να συνεχίσω να παίζω στην Ευρώπη με τη φανέλα της Μίλαν", ξεκαθάρισε ο Μπάκα, την ώρα που ο μάνατζέρ του, Σέρτζιο Μπαρίλα, συμπλήρωσε:

"Τον Ιανουάριο αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι είχαν ενδιαφερθεί για τον παίκτη και τώρα διάφορες ομάδες από την Κίνα προσέφεραν πολλά χρήματα και μεγάλα συμβόλαια αλλά εκείνος θέλει να μείνει στην Μίλαν".

Όσο για τη μεγαλύτερη πρόταση που δέχτηκε ο Μπάκα; Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, η Tianjin Quanjian έδινε 30.000.000 στην Μίλαν και στον ίδιο προσέφερε τετραετές συμβόλαιο με 12.000.000 ευρώ το χρόνο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK