Ο Μπερλουσκόνι επέστρεψε και ξεσπαθώνει κατά Μοντέλα-Μπονούτσι!

Η εκκίνηση της Μίλαν στη φετινή Serie A δεν συμβαδίζει με τον πακτωλό εκατομμυρίων ευρώ που δόθηκαν το καλοκαίρι και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι βρήκε την ευκαιρία να... ξεσπάσει!

Μετά από πάνω από 30 χρόνια στο τιμόνι της Μίλαν ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποχώρησε το καλοκαίρι για να ανοίξει το δρόμο για τη "νέα τάξη πραγμάτων" στον μιλανέζικο σύλλογο, όμως παρά τα 200.000.000 ευρώ που "έσπρωξε" η νέα (κινεζική) διοίκηση, τα αποτελέσματα μόνο ευνοϊκά δεν είναι.

Οι πρώτες επτά αγωνιστικές της Serie A βρήκαν την ομάδα του Μοντέλα να έχει απολογισμό 4 νίκες και 3 ήττες και σε συνδυασμό με το "7 στα 7" της πρωτοπόρου Νάπολι στο ίδιο διάστημα, η απόσταση από την κορυφή για την 7η Μίλαν είναι ήδη... 9 βαθμοί!

Το γεγονός αυτό δεν αρέσει στους τιφόζι των "ροσονέρι" που γκρινιάζουν ήδη για τον Μοντέλα, ούτε όμως και στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με τον 81χρονο πλέον "καβαλιέρε" να ξεσπάει κατά "δικαίων και αδίκων" μέσω δηλώσεών του στην "Corriere della Sera".

 

"Μου προκαλεί απογοήτευση, η ομάδα δεν δουλεύει. Δεν μπορώ να καταλάβω τη μεταγραφική δραστηριότητα του καλοκαιριού. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε υπογράψει 11 παίκτες.

Με όλα αυτά τα χρήματα δεν μπορούσαμε να έχουμε πάρει έναν παίκτη τοπ επιπέδου", δήλωσε αρχικα ο Μπερλουσκόνι, για να "περιλάβει" κατόπιν τους Μοντέλα και Μπονούτσι...

"Εγώ ήθελα να συνεχίσει ο Μπρόκι αλλά ήμουν σε ένα κρεβάτι σε νοσοκομείο, μεταξύ ζωής και θανάτου και η οικογένειά μου, μου είπε ότι προσέλαβαν τον Μοντέλα.

Εξηγήστε μου πως παίκτες όπως ο Σούσο και ο Μποναβεντούρα μένουν στον πάγκο, είναι δύο από τους πιο προικισμένους τεχνικά παίκτες. Έπειτα δίνουμε το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε κάποιον που για χρόνια ήταν σημαία της Γιουβέντους. Υπάρχει στην ομάδα ο Μοντολίβο και αυτός έπρεπε να πάρει το περιβραχιόνιο..."